tiistai 31. elokuuta 2010

Ritua katsomassa

Käytin tänään Hertan nopsasti koirapuistossa töitten jälkeen, onneksi siellä oli tuttu pentu leikkikaverina. Sen jälkeen lähdin Jonnan luokse katsomaan Ritua pitkästä aikaa. Kissa voi mainiosti ja on oikein hyvässä kunnossa, viimeksi sitä keväällä nähdessäni se oli ehkä aavistuksen tuhdimmassa kunnossa, nyt oikein missimitoissa :). Kameraa en tietenkään muistanut ottaa mukaan joten kuvat ovat taattua kännykkälaatua, näin syysvalossa sillä ei enää juuri mitään saa otettua.


Totesin että muut Ritusta räpsimäni ovat tätäkin epäselvenpiä mutta löysin samalla puhelimen kätköistä pari tänä kesänä Ritun emosta Florasta ottamaani kuvaa (niin, minulle "Maukka" on aina Flora). Tässä siis edellisen sukupolven poseeraus:Hyvin turkikas ja nätti kissa tämäkin :)

Syksyltä todella jo tuntuu, tässä meikäläisen jäljellä olevat kesäkukat, kiitosta vain Marjon äidille.

Tuoksuherneet ovat ihania, niitä ihailin jo alkukesästä Pilpalla.

Omenasadolla ei tänä vuonna pääse rehvastelemaan, hyvä jos parin viikon päästä jotain hilloa saisi kuitenkin säilöttyä, viikonlopun homma siinäkin perkaamisessa. Pieniä ovat, tikkuaski on koon määrittämiseksi mukana kuvassa.Meikäläiselle on taas neulominen alkanut maistua kesätauon jälkeen vaikka kovin aikaansaava en ole vielä ollut. Yhtä ei ehdi saada valmiiksi kun jo toista alkaa suunnitella..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti