lauantai 7. elokuuta 2010

Nokian koiranäyttely 7.8.

Päätin lähteä Hertan kasvattajan Elisan mukaan katseluoppilaaksi lähinäyttelyyn. Hyvähän se olisi vähän tietää mitä moisissa tehdään jos itsekin joskus mukaan uskaltaudumme. Seppo nukkui vielä lähteissäni ja kymmeneltä tuli tekstari "Sulta unohtui koira kotiin!" X) Hertta ei ollut nyt mukana vielä näissä skaboissa vaan Herzlich-pojat "Taisto" ja "Sauli".

Spoilataan heti sen verran että Elisa korjasi, poikien tulos oli punainen nauha eli H. ;) meikäläinen ei tosiaan jaksanut ennen näyttelyyn menoa edes tarkistaa että minkälaisia tuloksia koiranäyttelyissä voipi saada, täytyy opetella lisää ennen seuraavaa niin on helpompi seurata. Nyt keskityin vain pokkarikuvaukseen!

Ensimmäisenä kehässä kävi Sauli. Minä räiskin kummastakin koirasta kuvia oikein paparazzityyliin "jokusen"..


Sää oli todella helteinen ja sekä koirien että ihmisten hankala olla. Seuraavana kehiin astui urheasti Taisto.ERIT plakkarissa emme jääneet kovin pitkäksi aikaa "aurinkoa ottamaan" mutta sentään ehdimme morjestaa Jaanaa jonka olin hätyytellyt paikalle, mukana tuli turistiksi hänen maltankoiransa.
Hertan eno ja enopuoli poikkesivat meillä tankkaamassa vettä ja huoltojoukot tarvitsivat kipeästi jäätelöä joten Herttakin pääsi vähän seurustelemaan. Ei näin kuumalla kyllä paljon jaksa.
"Taisto läkähtyy!"
Ja hertta pesi kasvattajansa naaman.
Sauli poseeraa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti