maanantai 23. elokuuta 2010

Maikki-pentu kylässä

Ensin mukava kuvatervehdys Tiitiltä ja Piipiltä, kuvan otti omistajansa Heidi. On kilpparirexit vaan ihania!


Vas Piipi (os Fuinrando) ja oik Tiiti (os Nerikomilaisia)

Kissojen suuhygienian suhteen on sen verran tapahtunut edistystä että aiemmin käytetyn kamalan hankalasti käytettävän pahanmakuisen hexarinse-suuveden sijaan tarjolla on dentisept-pasta jossa on sama vaikuttava aine, klooriheksidriini jota käytetään myös ihmisillä. Ko pastan pitäisi jotenkin sitoutua kiinni kissan suun proteiineihin niin että vaikutus kestää 24 tuntia joten kohtuullisen pienellä vaivalla saadaan hyvä hyöty tulehtuneille ikenille. Saapa nähdä miten Hipulla vaikuttaa, ainakin annostelu pipetilla kerran vrk:ssa hampaiden pinnalle on helppoa. Aine on voimakkaasti vanilian tuoksuista.

Oma jalkani on ollut jo kuukausia kipeä plantaarifaskiitti-nimisen tulehduksen takia ja viime perjantaina laitettu kortisonipistos raivostutti jännetulehduksen oikein todenteolla. Tässä tulee luultavasti väkisin lenkkitaukoa joten käymme ahkerasti tuossa nurkan takana koirapuistossa että Hertta saisi purkaa energiaansa. Tänään puistossa oli Uni ja Reino-italiaanot joitten kanssa olikin taas turkasen hauskaa. Arvelin että Herttaa on syytä väsyttää kun kylään oli tulossa kahdeksalta ihan pieni koiravieras.
Norwickinterrieri Maikki 8 viikkoa.
Kyllä Maikissa terrierinluonnetta on. Hertta oli tietysti paljon nopeampi ja koko ajan intona leikittämässä ja painimassa. Mutta ei Maikki valitellut tai arkaillut vaan tuntui suurimmaksi osaksi kovasti nauttivan touhusta.
Terra-kissa ei pientä pentua kiinnostanut.
Kovin pitkään emme antaneet Hertan pientä uuvuttaa mutta hyvät merkit oli sen suhteen että Maikista kasvaa sopivan kokoinen ja ponteva leikkikaveri Hertalle. Saime kutsun perjantaina Maikin oman koira-aitauksen avajaisiin naapuriin kahdeksalta. Italianvinttikoirat koitamme yhyttää puistosta mahdollisesti viideltä parina arki-iltana tällä viikolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti