maanantai 2. elokuuta 2010

Mukava maanantai

Minulla on ollut tänään oikein hyvä pöhinä päällä. Töissä lomitan omien hommieni lisäksi työkaveria ja on tullut puuhasteltua tehokkaasti vaihteeksi sellaisen toimen parissa jota en ole paljon viime aikoina päässyt treenaamaan. Mukavaa kun tuntee itsensä tehokkaaksi :)

Hertalle ei oikein ruoka maistunut kun tulin kotiin, ilmeisesti se oli popsinut liikaa makupaloja aktivointilelusta. Joten menimme melko pian ruokapalan jälkeen kävelylle Härmälänsaareen. Koira pääsi kahlailemaan ja heittelin sille keppiä.


Kivaa!


                                      

Tarkkana!

Kotiuduttamme tunnin ulkoilun jälkeen leikkasin Hertan kynnet ja se sujui oikein hienosti. Väsytystaktiikka näköjään toimii pienen lahjonnan lisäksi. 

Terra on nauttinut ulkoilusta eilen ja tänään lauantainkin edestä. Hyvä niin, kissojen ulkoilukautta on jäljellä vajaa 2 kk tässä vaiheessa vuotta. Ruoan suhteen loppukesä on mainiota aikaa. Eilen höyrytin uutta kaalia kera itse kasvattamieni tarhapapujen, ei muuta kuin voimariinia ja merisuolaa päälle ja ääntä kohti! Tänään tein lopusta kaalikeittoja ja joukkoon pihalta timjamia, salviaa ja basilikaa. Ihanan pehmeitä tuoreita makuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti