keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Dinan visiitti

Kävin tänään itse heittämässä talviturkkini Pyhäjärveen ja Hertalla kävi kylässä pikkusisko Dina. Dina on tosiaan kooltaan pienempi ja Hertta "omalla tontillaan" olevana koitti kovasti dominoida mutta sai sentään takaisinkin kun pienempi pääsi vauhtiin. Kamera ei noitten menossa oikein pysynyt mukana.
Terra oli ulkona "putkessaan" melkein koko visiitin ajan koska Dinan olisi tarkoitus tutustua kissaan lähemmin omistajansa vanhempien luona mutta ei moinen hiljainen ja rauhallinen olento jaksanut Dinaa juuri kiinnostaa.

Hertta ulkoilikin sitten yhteen menoon reilusti yli 4 tuntia välillä nukkuen tuolin alla kun luin kirjaa ja välillä leikkien tomerana. Tänään ei sitten käytykään remmilenkillä.

Tässä vielä päivä kukat. Tämä komeamman värinen pioni on ollut niin kovilla Hertan touhuista että pelastin pari oksaan maljakkoon. Vaaleampi joka on vasta nupussa on niin korkea ja hyvin tuettu että sitä  kukkaiskoira ei pääse lyhentämään kukkasistaan.


2 kommenttia:

  1. Tulin "pitkästä" aikaa taas lukemaan uudet postaukset. Ihania seikkailuja Herttasella ollut ja on se niin ihanan reipas tyyppikin. =)

    Katsotaan vaikka parin viikon päästä joku sopiva hetki, kun tuun Oskarin kanssa käymään.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa, kovin reippaasti tuo ainakin remmissä isompia koiria tervehtii :)

    Viikkojen 28. ja 29. viikonlopuille ei ole mitään sovittuna jos viikonloppuna ajelet mieluummin. Palaillaan puhelimitse!

    VastaaPoista