lauantai 19. kesäkuuta 2010

Kuin kissa ja koira!

Tänään on pitkään odotettu päivä, minulla on nyt oma koira ensimmäistä kertaa kolmeentoista vuoteen!

Haimme Hertan (Herzlich Prinzessin Dominiqué) neljältä Elisan luota. Aluksi laitoimme kissat hetkeksi alakertaan herkkujen ja uuden lelun kanssa mutta koska pentu oli erittäin reipas, päätimme päästää kissat pian paikalle. Hippua uusi tulokas hirvitti sen verran että se hipaisi alakertaan turvaan. Terraa sen sijaan pentu kiinnosti kovasti ja pienestä koiran haukkumisesta huolimatta sitä käytiin katsomassa noin puolen metrin päästä. Sitten Terra ilmeisesti tuumasi että se on harmiton vauva ja tyytyi katselemaan tuolilta lapsiporttien takaa.

Hetki puuhailtiin sisällä ja syötiin namia käsistä ja sitten kävimme pihalla jonne Hertta teki pissat hienosti. Tarha vaikuttaa kivalta sen mielestä mutta keli on sen verran sateinen että sille tulee nopsaan vilu. Nokosten aikana kissat kävivät tutkimassa pentua aivan likeltä ja siitä herättyään Hertta saikin tutustua Hippuun lähemmin. 


"Kissaa on paree katsella turvallisesti sylistä!"

Tässä Hippu on hoksannut että pentu on todella harmiton ja kömpelö pieni pupeli.

Hiukan puruluulla yllyttämällä Hertta uskaltaa liikkua kissan lähellä.

Tällä hetkellä Hertta nukkuu kuljetusboksissa emon ja sisarusten hajulla varustetulla pedillä ja Hippu tarkkailee sen unta puolen metrin päästä. Epäilen että noista kahdesta tulee todella "paha pari" kun Hertta vähän kasvaa ja pääsee metkuilemisen ja riehumisen makuun. Terraa aikuisempana ei tunnu pentu niin kovasti kiinnostavan joten sekin saa vähän lomaa Hipun riekkumiselta.

Eli toistaiseksi olemme kaikki oikein onnellisia uudesta perheenlisäyksestä ja 3,5 tunnissa koira ei ole tehnyt yhtään tarpeitaan sisälle kun olen käyttänyt sitä pihalla aina strategisina hetkinä. Eiköhän tästä tule ikimuistoisen mukava kesäloma <3 vaikka keli ei vielä kukkeinta kesää näytäkään!

7 kommenttia:

 1. mitäpä tässä muuta kun IHQ!!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Lämpimät onnittelut uudesta perheen jäsenestä! Tosi mahtavaa että kissatkin ottavat noin rennosti. :)

  VastaaPoista
 3. Joo me ollaan oltu jo tosinaisia ja pötkötetty sohvalla Hertan ja Hipun kera katsomassa laatuviihdettä telkusta eli bändärille sulhasta ;)
  Seppo on kyllä kanssa ihan otettu koiraneidistä!


  Tuo riittävän usein ulosvieminen saa pennun vaikuttamaan ihan sisäsiistiltä kun ei liruja ole tullut mihinkään!

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa että tutustuminen on sujunut noin rennolla otteella. Ihana Hertta! <3 En malta odottaa että saan tutustua neitiin.
  Katri

  VastaaPoista
 5. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä! Mahtava juttu, kun kaikkien sopeutuminen on mennyt noin hyvin :)

  VastaaPoista
 6. Näin yhden yön kokemuksella, yksinoloa pitää selvästi harjoitella ;). Pissat sen sijaan tulivat nukkkuessamme sanomalehdille muovialustan päälle, me ollaan otettu vähän hiekkalaatikkotyyppinen lähestymistapa että miksi pitäisi pitää sanomalehdet suoraan lattian päällä? Joten sanomalehdet ovat lasten kenkärallin päällä keittiössä ja ulko-oven vieressä matalalaitaisessa kissanhiekkalaatikossa. Mieluiten Hertta onneksi pissaa ulos nurmikolle heti samantien kun sen vie ulos.

  Nukkumaanmennessä porututti vähän aikaa mutta se ei ollut mitään sen rinnalla millaisen älämölön Hertta laittoi pystyyn 6.22 kun tajusi että meikä käytti sen tasan pisulla, aamupalalla ja uudestaan ulkona ja painui takaisin nukkumaan. Yhdeksään asti piti odottaa pientä hiljaista hetkeä että saatoin tulla alas mukamas omia aikojani enkä vinkumisen takia. Sen jälkeen onkin jo tunti puuhattu oikein kovasti sisällä ja ulkona. Hippu on edelleen huomattavasti kiinnostuneempi Hertasta kuin Terra.

  -Terkuin huonosti nukkunut koiramamma-

  VastaaPoista
 7. Haa, tää blogi on mainio. Heti kun heräsin ja sain pestyä unihiekat pois silmistä, istuin tähän koneelle lukemaan uusimmat kommentit. Oon koukussa teidän seikkailuihin. :)
  Kirjoitan näköjään Jannena, mutta siis oikeasti oon Katri.

  VastaaPoista