keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Sukukokous

Hertalla kävi tänä aamuna vieraita: Elisa-kasvattaja kera Venla ja Carla-kääkkärouvien, hiukan vanhemman Helga-pennun ja Hertan sisarusten. Jaki-poikapentu on muuttamassa huomenna uuteen kotiin ja siskolikka ensi viikolla joten tässä kohtaa oli vielä hyvä hetki antaa pentujen riehua keskenään. Ja riehuttiinhan sitä!Vettä välillä että jaksaa!


Jokaisen pennun korvat käntyilivät jos minnekin suuntaan vauhdista ja innostuksesta johtuen.
Kotiutuminen meidän sakkiimme tuntuu kuitenkin olevan jo hyvällä alulla kun Hertta ei moisesta visiitistä ollut moksiskaan tai osannut haikailla muiden koirien perään niitten lähdettyä. Olipas mukavia ja häliseviä vieraita :)

Tässä vielä kännykkäkuvat iltalenkiltä:2 kommenttia:

 1. No, voih! Olisinpa halunnut nähdä tuon kaiken hälyn ja vilskeen. On varmaan ollut koiruuksilla hauskaa. :)

  VastaaPoista
 2. Oli niillä aika vilinä!

  Paria villakoiraa Hertta on myös käynyt tervehtimässä kun olen ohilenkkeilijöitä kysynyt ovatko kilttejä pennulle ja koirat ovat vaikuttaneet niin hyvässä trimmissä olevilta että päättelin että jos sellaisestakin huolehtii niin koira on todennäköisesti myös rokotettu ;)

  Myös eräs kaljupäinen maastohousuinen tauskattu nuorehko mies tälle vallan heittäytyi lässyttämään kun Hertta häntä tuijotti ja olisi suunilleen ruokaostuksensa sille syöttänyt kun pentu niitä vähän haisteli.. tälläistä täällä Härmälässä.

  Aurinkoista juhannusta teille sinne Hkiin!

  VastaaPoista