sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Sadesunnuntai

Kuvassa reippaat takanlämmittäjät ry.Lauantainen sieniretki peruuntui joten päivä aloitettiin reippaalla 1,5 tunnin koirapuistoilulla mm Jaakon 2 whipun ja entuudestaan vieraan unkarinvinttikoirapennun seurassa. Sitten omenoiden keruuta, puutarhahommia ja omenamehun tekoa loppupäivä. Syksyinen vaihdantatalouskin oli voimissaan, sain toisilta ystäviltämme mehulingon lainaan ja toisilta porkkanoita omenoihin vaihdettuna. Mehulingolla tehty tuoremehu on kyllä tosi hyvää! Mutta aikaahan tuo askartelu ottaa. 

Tänään on ollut sateinen keli mutta siitä huolimatta lähdin Vampin kanssa bussilla Kauppiin Tampere Grand Prix-kutsukisoja katsomaan koska Vampin emo Geena juoksi siellä ja kisojen perään oli sovittuna vähän pentuemiittiä + vieheenvetoa pennuille. Vamppi juoksi noista ensimmäisenä ja hyvällä innolla vaikka rata oli ihan vesilammikoilla. Seppo toi Samban sen verran näytille Sökövintin porukalle että ystävällisesti nouti meidät Samba mukanaan. Tänään ei kyllä tehdä muuta "hyödyllistä". Ai niin ja uusi ennätyskin tuli tänään tehtyä, koirat antoivat minun nukkua 10.40 asti! Tähän osaltaan oli syynä varmaan se että laitoin kissat alakertaan yöksi, ne eivät vuorostaan herätelleet koiria aamulla. Kissat nukkuvat mielellään alakerrassa koska tykkäävät kylppärin lattialämmityksestä. Ja saunakin oli juuri ollut päällä. 

Mutta ei täällä kummenpaa. Ensi viikolla hoidan ma-ke Maukkaa eli Ritun Flora-emoa ja siitä laittanen pari kuvaakin. Tiistaina on varmaankin syksyn viimeiset ratatreenit. Täytyy siis keksiä muuta aktivointia teinarille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti