perjantai 7. syyskuuta 2012

Kumibarbiet

Saimme Evalta aika railakkaat koiranäyttelytuliaiset Samballe ja Vampille. Vaikka Vampin barbeja noista tuli kun ne sitä enemmän kiinnostavat, "Jee, näistä lähtee ääntä!!". Tai sitten se tyttönä vaan ymmärtää nukkeleikkejä. Kiitos Eva!


Hmm, jotain tuttua näiden ulkonäössä on ;)


Muutoin viikko on mennyt melko kohtuullisella liikunnalla, ei mitään hurjia revittelyitä. Vampin kanssa kävimme Jaakon koirien kanssa muistaakseni maanantaina heittelemässä lelua.
Kettuterrieri sopi hyvin sakkiin. Pihlajat ovat olleet pullollaan marjoja!


Hetki ennen räpsähdystä.


Sitten sellainen nolompi juttu. Meidän hirwiöwippettimme ottivat ensimmäistä kertaa senkan jonkun muun koirasta, tarkemmin sanottuna duunin kautta puolitutun naisihmisen bullterrieristä. Emme ole nähneet sitä kun pari kertaa mutta molemmat koirani ovat tykänneet kyseisestä koheltavasta leikkikaverista kovasti. Se tuntuu myös tykkäävän siitä että sitä pyöritellään ympäriinsä joten meidän pässinpäät kävivät pyörittelemään sitä oikein sakinhivutusmielessä, valkoinen "muumi" töppöjalat suorana taivasta kohti ja nämä kummallakin puolella kurkussa kiinni. Sellaista pörhistelyä tuo vain oli mutta tilanne näytti siltä että voi eskaloitua ja enpä minä noita piuhaan saanut ennen kuin bullukan otsa oli veressä ja sitä levitettynä myös kaulaan. Otsassa oli pieni reikä sorasta tai hampaasta mutta hyvinhän se veritippa kuolalla notkistettuna leviää pitkin valkoista koiraa! Ei ollut kuulemma ensimmäinen kerta eikä omistaja ollut päälisin puolin moksiskaan. Mutta pistää kyllä ajattelemaan, pitäisikö meidän suosista käyttää noilla kennelkuonokoppia koirapuistoillessa jos paikalla on vieraita koiria. Kai sitä täytyy kokeilla. Ja onneksi pian avautuu meidän "luksuskoirapuistomme" leirintäalue leirikauden päätyttyä. Siellä saa olla kokolailla omin puikkonokkineen ellei ole kutsumalla kutsunut seuraa.

Huomenna on Sökövintin CG-pentuemiittinki eteläsuomalaisessa hevosmaneesissa. Ei tarvitse kastella itseään jos sataa. Leivoin äsken omenapiirakan, jospa tuo saataisiin siellä syötyä. Sepolla on viikonlopun dj-hommia, en valitettavasti taida jaksaa osallistua keikoille. Pakko saada välillä nukkua kunnon yöunia. Ensi viikonloppuna on myös näitä hyviä yöunia luvassa, tosin lauantaina päivällä pönötän Nekalan Mustissa&Mirrissä taas kissanpäivien varjolla Ritu kainalossa. Hippu, Hannu ja Pirkkokin kuulemma jonkun abynsä kanssa on tulossa joten välillä kissamaista menoa. Saa tulla moikkaamaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti