sunnuntai 9. syyskuuta 2012

CG-pentuetapaaminen ja metsäretki

Pääsin eilen Jennin ja Esan kyydissä Porvoon lähellä tapahtuneeseen Sökövintin CG-pentujen tapaamiseen. Vaihtelevien kelien takia tähän tarkoitukseen oli vuokrattu pariksi tunniksi hevosmaneesi. 8 kk ikäiset pennut leikkivät ja juoksivat nätisti ja lujaa emonsa Geenan kanssa. Myös pienempi Theo-englanninkääpiöterrieri pysyi aika hyvin mukana menossa.
Hyvät tarjoilut oli niin ihmisille kuin koirillekin!


Hienoa kun on koira tälläisiltä kasvattajilta jotka näkevät vaivaa jo omissa kodeissaan asuvien kasvattiensakin osalta! Lämmin kiitos siitä.


Zeik hassuine värityksineen näyttää ihan Riolta.

Vamppi tunsi itsensä 47 cm mitoissaan vähän pieneksi greyhoundin rinnalla kuvasta päätellen.


Aasi päivysti tallin pihassa vapaana.

Tänään lähdin metsästämään sieniä Toiviosta. Reilu 4 tunnin reissu tuli tehtyä ja tuloksena vain pieniä suppilovahveroita ja muutama iso kanttarelli. Koirat kyllä painattivat itsensä ihan väsyksiin. Mielenkiintoista nähdä nyt mitä Samban koipi tuosta sanoo, vaikuttaako nivelrikkolääkitys jo. Pikkuisen sienihulluus taas vei joten tuli tuntia pidempi metsäosuus tuli tehtyä mitä olin aikonut.
Namiaaa!!


Missä ne sienet ovat? Rouskuja olisi ollut paremmin, pitänee suostua poimimaan niitä jos tuonne vielä sienienkuvat silmissä tänä syksynä tulee mentyä. Ja tuleehan tietysti, jätin pienimpiä suppiksia vielä mättäälle sillä ajatuksella että vähän kasvaisivat. Aurinkoinen sää ja 3 tuntia luonnossaliikkumista näkemättä yhtään ihmistä saivat myös osaltaan intoutumaan. 


2 kommenttia:

  1. Ihana sieniretki! Kyllä noiden kavereiden kanssa kelpaa sienessä käydäkin.

    Tuo Zeik on kyllä todella kaunis. Niin oli minusta kyllä Riokin. Mustavalkomeno rulaa. ;)

    VastaaPoista
  2. Ja mikä parasta, Samba oli pienen huilin jälkeen kotona leikittämässä nukkuvaa Vamppia pehmolelulla eikä tänäänkään arkonut nivelrikkojalkaansa joten ei ollut liikaa noinkaan railakas meno :)

    VastaaPoista