keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Terveyskuulumisia

Päivän hyvä kissauutinen tuli Hannulta ja koskee Hippu-ocia. Täplikäs kissaystävämme kävi tänään hammastarkissa Unnalla eikä suusta löytynyt huomautettavaa. Seuraavaan hammastarkastukseen saa tällä erää siis kulua 1,5 vuotta, hienoa!

Flunssaiselle Vampin siskolle sen sijaan ei kuulu vielä niin hyvää kuin toivoisin. Se pääsi maanantaina kotiin lääkäriltä mutta on keuhkotulehduksen heikentämä eikä ole vielä lähtenyt toipumaan kovin vauhdikkaasti. Ovat menossa tänään uudestaan lääkäriin. Pirmelille pitää tosi moni ihminen peukkuja että vointi nyt alkaa parantua!

Itse olin kuulevinani aamulla että Vamppi ryki aamulla ulkona ja ruokakupilla. Mitään köhän oireita ei ole kuitenkaan päivän mittaa tullut. Samba on nyt illalla puolestaan vähän väsyneen oloinen. Tosi vähällä päästään jos tässä oli sitten se mitä tuosta kennelyskästä meille tarttui, mikäli siitä alun perinkään oli kyse. Laitetaan tähän vielä muutama mukava kuva viikonlopulta. Valon määrä alkaa olla niin vähäinen että pokkarillani ei saa siedettäviä kuvia kuin lyhyinä päivänvalon hetkinä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti