sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Mummomagneetit metsässä

Kelit ovat olleet sen verran talvisia että olen parina päivänä pukenut koirat, varsinkin kun ompelukone on nyt kutsunut sen verran että olen ommellut kolme paidantapaista Vampille ja sen kaksossiskolle Pirille. Piri-parka on ollut perjantaista asti eläinlääkärissä tiputuksessa, se saa 3 antibioottia suoraan suoneen koska kennelyskä on mennyt keuhkoihin ja nostanut korkean kuumeen. Kuume on onneksi nyt laskenut mutta koira on vielä heikko. Meidän posse tietysti leikki keskiviikkona keskenään joten täytyy nyt tarkkailla näitä omiaan, pitää huoli että pysyvät lämpiminä ja olla vapaaehtoisesti erossa muista koirista reilu viikko. Naapuria jonka kanssa juoksutin koiria perjantaina, näin onneksi äsken jotta saivat tiedon asiasta. Heillä on vanhin whipu kuitenkin jo 15 vuotias vanhus.


Tälläinen kukikas tehtiin Pirillekin. Kaavat ja kangas on Jenniltä. Kätevä vaate kun voi vaan vetää pään yli eikä tarvitse kiinnitellä. 


Samban vanhan takin käänsin ylösalaisin, purin tarranauhan ja laitoin tilalle heijastimellisen klipsikiinnityksen. 


Se "vika" tälläisissä iloisenvärisissä vaatteissa on että sekä mummot että pikkutytöt tulevat ihastelemaan ;)


Mitä Vampin hännälle on tapahtumassa? Onkohan se viettänyt liikaa aikaa Numan kanssa?


Parasta Tampereessa on se että meiltä pääsee bussilla keskustaan 10 minuutissa ja kävellen metsään puolessa tunnissa. Tänään oli tosi rauhallinen lenkki eikä juurikaan vastaantulijoita, ihan parasta. 
Harmi ettei ollut oikeaa kameraa  mukana, Pärrinkoskessa oli tosi sieviä jääkiteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti