sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Nopea kissapäivitys

Vettä on tullut oikein urakalla, pari kaunistakin hetkeä sentään ehtinyt olla joista eiliset käytin sienimetsällä, tämä päivä onkin mennyt saalista jalostaessa.

Mutta asiaan, mukavia kuulumisia tuli kasvatiltani Otolta joka vaihtoi kotia alkuvuodesta. Oton omistaja on mennyt naimisiin ja kissa on suhtautunut muuttoon yms hyvin ja yhteiselo kuulostaa oikein mainiota :). Ilmeisesti pari kertaa herra oli tehnyt hutipissoja hiekkalaatikon päälle (!) ja tämäkin loppui kun omistaja laittoi hiekkiksen katolle etikkapurkin.

Myöskin Siirin 2. pentueessa syntyneen Vinskin omistajalta Heliltä tuli terkkuja. Joku saattaa tämän kissan muistaa siitä että sillä on eri paria olevat silmät, sininen ja keltainen. On aina kivaa kuulla näistä veteraani-ikäisistä. Kyseisen pentueen pojat olivat kaikki aivan ihan luonteisia.

No laitetaan nyt kissakuvakin sitten, Frida ihmettelee miksi kiipeilypuu on siirretty toisen viereen. Fridakin saa kiittää suuresti Vinskin edesmennyttä emoa Siiriä pentuajan hoidostaan. Siirillä oli kuukautta vanhemmat pennut ja se auttoi näiden huithapeliemoa kaikessa imetyksestä lähtien.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti