tiistai 23. lokakuuta 2012

From Roma with love - got to return there one day!

Oldschool Unionin "Euroopankiertueen" viimeinen kohde oli juuri niin upea kuin kuvitella saattoi. Lämpöä 26 astetta, ihana kevyen utuinen ilma, ystävällisiä napolilaisia ja roomalaisia ja keskenään hirmuisen hyvin toimeen tulevat suomalais- ruotsalais- ja norjalaisbändit. Sisilialaiset isäntämme olivat todella vieraanvaraisia ja kaikki hoitui hienosti. Myös sunnuntainen metroilla, bussilla ja taksilla seikkailu sujui leppoisasti ja nähtävyyksistä tuli nähtyä pintaraapaisu. Ja nautittua samalla todella hyvää ruokaa ja jäätelöä. Sekä todettua että Colosseumin omistavat nykyisin kissat.


Kotiinviemistä isännältä. 


3,5 tunnin lounaan loppupuolta. Kaikki ruoka Roomassa oli hyvää mutta tämä oli aivan erityinen ateria kotitekoisine tiramisuineen ja Napolista meille tuotuine mozzarelloineen. 


Mustan kissatytön nimi oli Angel ja se oli kuulemma kova raapimaan. Ei meitä. 


Long time, no see but you are still my favourite Swedes! Dupontin pojat ovat hirmuisen herttaisia seuramiehiä. Kerrassaan hilpeä ilta.


OU keikalla. Spectralized Norjasta.Katja ja Daniel valvoivat loppuillasta juhlintaa sheriffeinä. 


Oli hirmuisen mieltä lämmittävää tavata eräs suosikkimuusikkoni. Simone Salvatori tykkäsi näköjään itsekin OU:n keikasta, jos lavalle hyppäämisestä jotain voi päätellä.
Daniel ja Riccardo kuumissaan.


Sunnuntaina päivä on uus ja kulttuuria ja historiaa koko rahalla tarjolla!Colosseumilla piti käydä sisälläkin.
Ei auta sanoa muuta kuin what a trip and grazie for EKP for organizing the event and everything! Jäi kyllä sellainen polte nähdä tuota kaupungin historiallista osaa enemmän, syödä vielä hyvää ruokaa ja nauttia vähän leppoisammasta menosta että tuonne on pakko päästä uudestaan. Eipä ole Seppokaan ennen lentokoneessa jo paluumatkalla suunnitellut että jos vaan käydään hakemassa elikot mukaan ja palataan heti takaisin :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti