torstai 24. helmikuuta 2011

KOVANONNEN KISSA!

Ei lähtenyt Ritulla uusi elämä sujumaan kuten toivoimme :(

Torstaihin asti kaikki meni hienosti, vatsapurusta selvittiin ja vaikutti siltä että Nemo ja Frida tulevat toimeen keskenään. Sitten alkoi tappelu. Nemo käy päälle ihan tosissaan ja karvat pöllyävät. TODELLA kurjaa koska meillä kotona kissat ovat rentoutuneet vasta maanantain jälkeen ja meno on ollut leikkisän stressitöntä sekä Terralla että Hipulla.

Mutta tälläistä tämä on elävien olentojen kanssa ja Ritun ollessä kyseessä, en ole edes yllättynyt. Tuolla kissalla ei voi koskaan näköjään olla hyvää tuuria elämässään. Lea on kovasti ihastunut sen kivaan ja ihmisläheiseen luoteeseen joten kaikille parempi että haemme Fridan pois heti tänä iltana. Nyt on sitten pakko alkaa tosissaan etsimään uutta kotia joko Fridalle tai Hipulle, kyllä tämä kodin rentoutuminen ilman kissojen eristämistä on ollut niin älyttömän mukavaa ja stressitöntä myös meille ihmisille.

Muutenkin täällä on taas tuuri kohdillaan, minulla revähti polven sisäsivuside keskiviikkona joten olen nyt ainakin 5 pv sairauslomalla ja 2 viikkoa lenkkeilykiellossa. Onneksi jalka on jo paremman tuntuinen mitä eilen, tosin heräsin tänään neljän aikaan kipuun.

Ystävät ja tutut, minulle saa nyt sitten ehdotella hyviä kotiehdokkaita aikuiselle kivalle kissalle, valinnanvaraa olisi keväällä 2 vuotias ocicat tai keväällä 7 täyttävä cornish rex koska saman katon alla noitten kissojen vointi on liian stressaantunut enkä voi laittaa lemmikkejä mihinkään "paremmuusjärjestukseen". Jos huippuhyvä koti löytyy voi kumpi vaan lähteä mutta kun Fridalle on tuota kiertolaiselämää jo koettuna, minusta tuntuu että järkevämpää olisi etsiä vuorostaan Hipulle se lopunelämän koti.

-Nonnih, nyt on Hipulle varattuna sterilointiaika ensi tiistaiksi ja samalla vilkaistaan näyttävätkö hampaat hyviltä vai tarttisko niille tehdä jotain.

Muokkaus lauantaina, tässä vähän tämpänpäiväisiä saikkulaisen räpsyjä, koko viikko on ollut aurinkoinen ja tietenkään minulla ei ole ollut kamera käsillä.

Hippu tarvitsee nyt kovasti huomiota ihmisiltä kun Terra haluaa viettää aikaansa Ritun seurana alakerrassa.


Hertan touhu on mennyt ihan pötköttelyyn ja aarteittensa sohvalle kasaamiseen. Onneksi menemme kohta hoitamaan Kissi-kissan, Seppo heittää minut sinne autolla ja käy silläaikaa Hertan kanssa kävelemässä Härmälänsaaren ympäri. Mukavaa kun on pakkanen helpottanut niin koiranlenkityksen muille nakittaminen ei tunnu niin ikävältä! 



Hippu vakavana.

2 kommenttia:

  1. Ei oo todellista. :-(
    Kyllä olisi ollut aika Fridallekin paikka löytyä. Voi itku!

    VastaaPoista
  2. Ei tässä auta muu kuin alkaa purkamaan ongelmapari nuoremmasta päästä. Olen ollut yhteydessä Hipun kasvattajiin joten voi olla että oikea ocikoti löytyy heidän kauttaa. On tämä aika raskasta meille ihmisillekin.

    VastaaPoista