maanantai 28. helmikuuta 2011

Auringonsäteitä

Tietyt tyypit tässä huushollissa näyttävät nauttivan täysin siemauksin kevättalven auringonsäteistä ja minun sairauslomastani :P


"Täällä mä vaan niinq leikin.."


"Ihan normaaliahan se on että pinserisukuinen tykkää hiiristä.."

 "Tälle ikkunalle ei muuten paista aurinko..


.. ja siis MITÄ tuolla tapahtuu? Pakko ainakin vallata tuo auringonlaikku"


"Se siis ihan oikeasti kuvittelee olevansa kissa, toosi fiksu otus. Ymmärtää sentään antaa tilaa"


Eipä muuten kummempaa. Itse viettäisin kyllä näin komean päivän mieluummin ulkoillen. Terra on taas ollut ihana diplomaatti ja käy seurustelemassa Ritun kanssa joka päivä pariin otteeseen ja ovat ne välillä yönkin samoissa tiloissa jos Terra haluaa. Kissojen eristäminen on mennyt hieman paremmin kun olen lopettanut tasapuolisuuden leikkimisen eli en enää siirrä Ritua ja Hippua päikseen noin 12 tunnin välein ylä- ja alakerran välillä. Se lisää selvästi kissojen ovella kyttäilyä ja sitä kautta stressiä ja yhteentörmäyksen riskejä. Frida on nyt ollut alakerrassa perjantaista asti. Ajattelin laittaa Hipun sinne tänään illalla ja Hippu saa olla toipilasaikansa alakerrassa koska steriloinnin jälkeen kylpyhuone lattialämmityksineen on joka tapauksessa paras paikka leikkauksesta toipuvalle kissalle. Mutta laitan Hipun kuitenkin haistelemaan huoneet läpi jo etukäteen ettei se stressaa paikkojen tutkimisista ja "viholliskissan" hajusta kovasti kipeänä.  

2 kommenttia:

  1. Oi, miten ihanan aurinkoisia hyvän mielen kuvia! Ei näytä Terttua ainakaan kauheasti häiritsevän vaikka toinen luuliskin olevansa kissa. Suvaitsevainen on hän. :)

    VastaaPoista
  2. Joo kyllähän noilla kahdella hienosti sujuu yhteiset puuhat :).
    Terttu-Kerttu on vaan vähän pelottavan fiksu toisissa asioissa. Olen onneksi yleensä laittanut alakerran oven hakasella kiinni kun noita riitapukaireita eristän ja tänään tuli huomattua että ihan aiheesta! Terra halusi tulla samaa matkaa ylkertaan ja roikkuu kaksin "käsin" ovenkahvassa ennen kuin ehdin itse oven avaamaan. Hidas omistaja, kylä Terra tietää mistä vääntämällä ovi aukeaa.

    VastaaPoista