maanantai 29. marraskuuta 2010

No comments!

- 20° ai mistä sen huomaa?

 "No comments!"

Tämä ei ole Hertan mielestä ollenkaan ulkoilukeli kun alusvaatteetkin ovat neulottuja.


Koiran pipoa pitää vielä vähän kehitellä, tuon neuloin tänään nopsasti ja kierrätyshenkisesti. Lila osa on kynsikästä josta hukkasin toisen parin. Purin siis sormet pois ja neuloin vähän lisää. Musta on samaa alpakkalankaa josta tein Sepolle pipon tänä syksynä. Voi olla että pystykorvainen koira tarvitsisi toisenlaisen mallin, tässä ei ole tarpeeksi rastafaripussukkaa korville. Tähän ideana oli Rio ja Samba-whippettien käyttämät säärystinpipot, kierrätystavaraa nekin. Hertta tarvitsisi kyllä kunnon haalarin, pitää ostaa kun sopiva tulee vastaan, toivottavasti pian. Hippu voi jo hyvin ja on ihan oma itsensä.

3 kommenttia:

 1. Voooiii mikä hylkeenpoikanen! On kyllä rankat kelit pikku koirulaisille. Oikein hytistää kun ajattelee kuinka kylmä ottaa korviin, kirsuun ja anturoihin.

  Onko koirilla parempi verenkierto, erilainen hermosto tms. kun tarkenevat usein paljain tassuin kikkailla lumessa ja jäässä?

  VastaaPoista
 2. Muistelisin että verenkierto niillä tosiaan muuttuu kylmällä anturoissa. Mutta kyllä koiraltakin voi paleltua korvankärjet (ulkokissoillahan ne usein on paleltuneet myös) ja anturat joten täytyy nyt koittaa olla varovainen vaikka älytöntä paketointia karsastankin, laiskuuttani.

  Hippu-potilas on muuten jo ihan kunnossa, eilen otti jo niin maan päiväistä leikkiä pitkään Terran kanssakin ettei ole aikoihin näkynyt :). Onkohan sen suu sitten ollut niin kipeä että on vetänyt vaisuksi..

  VastaaPoista
 3. Voihan olla että tulehdus suussa on muutenkin väsyttänyt kaveria sen verran, että leikkifiilistä ei ole ollut. Vaikka ei kovin kipeä olisi ollutkaan, niin kyllähän nuutuneeksi olon vetää itelläkin jos on kunnon tulehdus päällä.

  Hienoa että Hippu on tervehtymässä ja oikea meininki löytyy taas. :)

  VastaaPoista