lauantai 13. marraskuuta 2010

Puuma&Pantteribileet

Talviaikaan keinovalossa pokkarillani ei saa kovin laadukkaita kuvia liikkuvista kohteista joten kissakuvaaminen jää valitettavasti vähälle. Tässä kuitenkin vaihteeksi kissakuvia!


Pantterituolilla kasvaa häntä?
"Pois salaman kanssa naamalta, en kommentoi paparazzille minun ja Hipun väitettyä välien viilentymistä!"


"Kun tosiasiahan on että koiraa on paljon helpompi pitää tassunalla!"
Hippu ei luovu lelustaan helpolla.Verhotangolla tasapainoilu on Terran spesiaalitemppu.

Eipä meillä kummempaa. Hertta luopui tällä viikolla viimeisistä maitohampaistaan lekurissa ja minä menin tietysti leikkaamaan rauhoitetulta koiralta kynsiä sen verran rohkeasti että vertakin tuli tippa. Eli ilmeisesti koira on ihan aiheesta välillä protestoinut kun hermo on jo tuntunut lähellä leikatessa. Normaalisti leikkaan kynsiä kahdesti viikossa ohuen lastun. Vaan eipä tuo tiennyt rauhoitettuna asiasta tuon taivaallista ja reiän paikkasin äkkiä natriumpergmaatilla. Ei se sitä varmaan olisi tarvinnut koska verta tuli tosiaan vain pisara.

Terran ja Hertta ovat niin hyvää pataa nykyisin että melkein käy Hippu sääliksi, sillä kun ei ole ketään kainaloista kenen kanssa se talvenviileillä nukkuisi. Melkein tekisi mieli ottaa sille kaveriksi joku pentukissa, cornish rexiä tekisi NIIIIIN kovasi mieleni. Mutta mistä noista koskaan tietää, tuleeko pennusta juuri ujostelian kaveri vai peräti vielä pahempi kiusanhenki, kissojen sielunelämä on niin arvoituksellista. Rexejä on aina vaan ikävä mutta minkäs teet. Koiran täytyy nyt ainakin kasvaa kaikessa rauhassa aikuiseksi ja himpan rauhoittua ennen kuin aikaa millekään uudelle tulokkaalle oikeasti löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti