sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Valoilmiö

Tänään vaihteeksi auronko pilkisteli joten menimme Hertan kanssa koirapuistoon heti puolenpäivän jälkeen. Siellä olikin sopivan kokoista porukkaa, 3 spanielia ja borderterrieri leikkikaverina. Tämän jälkeen jatkoimme Peltolammin suuntaan ja Toivioon piipahtamaan metsässä.


Vähäjärvellä paistoi aurinko.
Lenkkimme kulkee usein käytöstä poistetun lemmikkieläinten hautausmaan ohi. 


Jo ennen Hertan hankkimista silmiini pisti neljä ilmeisesti saman koiranomistajan laittamaa kiveä.70-luvulla eläineitten ja merkintojen mukaan pitkäikäisten muotovalioitten hautakivet ovat edelleen topakasti pystyssä.  


Nykyään lemmikkieläinten hautausmaan päällä kasvaa nätti koivikko.


Toiviossakin pilkisteli valo.


Tuulenkaatoja on jonkun verran syysmyrskyjen jäljiltä.


Pienet kuuset ovat jo ihan joulusia!


Tällä pitkällä vanhan radan pohjalla on niin hyvä näkyvyys että koiraakin uskaltaa pitää hetken vapaana. 


Valo kyllä hupeni vauhdilla, sinistä hetkeä odotellessa.


2,5 tunnin ulkoilun jälkeen tuntuu keuhkoputkissa kirvelyä ja kurkku on vähän kipeä, toivottavasti ei tee flunssaa. Kannoin kolme korillista polttopuita sisään kuivumaan koska ensi viikoksi on luvattu jo kunnon pakkasia, nyt keittämään perunoita. Seppo on taas ylitöissä koko viikonlopun.

2 kommenttia:

  1. Mukavan näköinen metsäreissu teillä ollut. Kivaa kun aurinkoakin näkee välillä näinä masentavina päivinä, se piristää kummasti kun vähän saa valoisampiakin hetkiä. :)

    VastaaPoista
  2. Joo olisi tämä kyllä mahdoton vuodenaika jos ei tietäisi että sitä valoakin toisaalta on taas tulossa yllin kyllin kun vähän kestää. Lumi auttaa kyllä kanssa.

    Hittolainen, raivostuttava yskä ja pientä kuumetta pitää, pakko varmaan kallistua lepäämään huomenna.

    VastaaPoista