sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Lämpenee - hitaasti mutta varmasti!

Tällä viikolla tuuli 5 päivää sellaista Siperian takaa tulevaa tuulta että pukea on saanut ihan urakalla, varsinkin kun melkein joka päivä lenkki on vienyt ennemmin tai myöhemmin järvenjäälle. Vielä niistä uskaltaa nauttia kun yöpakkaset ovat olleet kovia.


Koirapuistossa törmäsimme pitkästä aikaa tähän nuoreen unkarinvinttikoiraan mikä on ihan huipputyyppi. Juoksuttaa meidän Dynaamista Duoamme oikein hienosti siten että koiran toinen omistaja sanoo (puhuvat unkaria joten luulen) että "Mene iskän luo!" ja koira lähtee ihan täysillä puiston toiseen päähän missä toinen omista sanoo "Mene mammalle" ja koira menee taas ihan täpöillä. Hauskan hillitty leikki omistajien osalta kun koiraa ei kutsuta äänekkäästi huutamalla vaan se "hakee" toisen omistajan.


Jaakon likkojen kanssa oli myös hyvin riemukasta jäähippaa.
Freki-huskyn juoksuttamista perjantaina.
Oldshool Union savun keskellä perjantaina. Amerikkalainen Aestethic Perfection soitti pääesiintyjänä mutta savuisen ja pimeähkön lavan takia pokkarillani ei tehnyt mitään.


Perjantain Synapsi-klubin yleisöä Laternassa. 


Meillä oli vaihteeksi Heidi, Katri ja Janne yökylässä ja Hannu liittyi alkuillasta myös seuraan perjantaina. Meillä oli erinomaisen hyvä syy ottaa pala kakkua ja lasillinen kuohuvaa koska Tahdon2013-kampanja on lähtenyt niin  huikean hyvin käyntiin. Välillä saa sentään olla ylpeä suomalaisuudestaan, kaikki eivät ole täällä niin perämettäläisiä kuin eduskunta kuvittelee. Kyllä jokaiselle kansalaiselle kuuluu samat oikeudet ja velvollisuudet avioliiton suhteen, sukupuoliseen suuntautuneisuuteen katsomatta. Toivottavasti saamme jatkossa kilistellä useita onnellisia ja tulevaisuuteen uskovia avioliittoja myös niitten ystäviemme ja sukulaistemme kanssa joilla ei vielä toistaiseksi ole mahdollisuutta avioliittoon lainsäädännöllisistä syistä!

Katrin illan kunniaksi leipoma vaniliafudgella päällystetty vadelma-daim-mascarponetäytteinen täytekakku kyllä kelpaisi mitä tahansa juhlaa juhlistamaan :).

Tänään on ollut lopulta sitä lämpöä, puin ihan liikaa vaatetta lenkille ja koiratkin olisivat pärjänneet ilman takkeja näillä asteilla. Veikkaan että ensi viikon jälkeen täytyy lopettaa jäillä kikkailu jos päivät menevät plussalle kuten tästä kuvasta huomaa. On otettu Härmälän saaren takaa ja siellä kiersin tänään visusti koirat hihnassa ja saaren rannan puolella. Sepolla ei ole sunnuntai mennyt yhtä putkeen. Synapsin toinen ilta oli eilen Helsingissä Wäiskillä ja keikka meni kuulemma paremmin kuin Tampereella mikä meni sekin ihan tavallisen hyvin. Mutta tänäänpä ei Sepon tänä vuonna ostama ford sitten käynnistynytkään Cumuluksen parkkihallissa. Voiko olla kypsempää kuin lähteä hommaamaan sunnuntaina hinausautoa välillä Helsinki-Tampere, varsinkin kun parkkihalli on niin matala ettei sinne ihan millä vaan ajeta? Tietysti Sepolla olisi ensi viikolla työmatka tiistaista torstaihin pääkaupunkiseudulla joten auton korjauttamisella on vähän kiirus. Jos sitä ei saa huomenna kuntoon taitaa valitettavasti jäädä perjantaiset Marja-tätini kuusikymmenvuotisjuhlatkin väliin :( toivottavasti auto saadaan kuntoon. Täytyy tehdä pääsiäisreissun suhteen päätöksiä siis huomenna. Anna ja Ville poikkesivat tuomassa avaimen ja kaffella, käyn hoitamassa Flora-Maukka-rexiä tiistaina ja keskiviikkona. Muuta ennalta sovittua ohjelmaa minulla ei talvilomaviikolleni sitten juuri olekaan, tarkoitus olisi nukkua, ulkoilla ja lukea. Eli rentoutua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti