sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Ammeljärven laavulla

Tämän viikon kelit ovat olleet talvisen komeita tiistain myräkkäiltaa lukuunottamatta joten mieleni on kovasti tehnyt metsään. Onneksi meiltä ei tarvitse ajaa kuin 15 minuuttia Sääksjärven suuntaan Lempäälään niin pääsee hyvälle retkeilypolulle jota riittää kilometritolkulla. Koska pakkasta oli ihan tarpeeksi, päätimme että Ammeljärvelle asti kävely saa riittää. Eli eväät reppuun ja menoksi!


Kyllä meidän tuli sitten kierreltyä vähän ylimääräistäkin kun pikkujärvien jäälle pääsi ja suo jota ei tavallisesti pääse kulkemaan kuin pitkospuilla, oli sattuneesta syystä kävelykelpoista.Sitten kotihommia.

Sain toissajouluna Sepolta amarylliksen joka kukkii taas. Olen ilmeisen hyvin rääkännyt sitä kun välillä kasvista ei ole ollut jäljellä muuta kuin sipuli.


Sitten pari kännykkäräpsyä omituisesta illasta. 
Sää muuttui muutamassa hetkessä aurinkoisesta kovan tuulen ansiosta ihan lumimyräkäksi. Kännykkäkameran salama vääristää valoa, taivas oli hetkessä tosi tumma ja tuolta järvenjäältä oli pakko tulla pois kun tuisku kävi niin kylmästi kasvoihin. Koirilla oli jostain syystä kuitenkin poikkeuksellisen hauskaa, nuo Vamppi ja Samba ovat kovin laumautuneet Veeran ja Sylvin kanssa joten kai niitten oli kiva nähdä toisiaan välillä ilman muuta koiraseuraa. 


Sylvi tässä tänään pinserin kanssa juoksemassa. Sellaista. Ei mitään isompaa ja ihmeelllistä, ihanan ohjelmoimaton viikonloppu tämäkin :)

2 kommenttia:

  1. On kyllä ollut ihanan aurinkoisia päiviä vihdoinkin :)

    VastaaPoista
  2. Joo on tätä valon lisääntymistä jo ehtinyt kaivatakin! Mutta voiton puolella ollaan taas tästä talvesta :)

    VastaaPoista