tiistai 12. kesäkuuta 2012

Sateenkaaren päässä..

Viikon tapahtumat ovat tähän asti olleet että Samba pääsi eilen piiiitkästä aikaa juoksemaan vähän isommalla kentällä. Kävimme iltahämärissä koirapuistoilemassa keskenämme. Käytän noissa puuhissa mahdollisimman paljon kennelkoppaa kunnes minulle käy selvemmäksi, miten Samba käyttäytyy yllättäen vastaan vapaana tulevien koirien kanssa ja saako sen pois helposti jos urosten kesken tulee kränää.
Kumpi kiusanhenki sen kuonokopan tarvitsisi?Tänään lähdimme pikapikaa Vampin kanssa Kauppiin kun tulin töistä. Samba jäi ulvomaan kun Seppokaan ei ollut kotona. Treenejä pätki sadekuurot mutta niin vaan päästiin Ilarin ja Jennin+Pirin kanssa pienelle kävelylle. Tärkeintä Vampille oli tietysti siskonsa kanssa vehtaaminen, vieheen seuraaminen ja hiekkakasan kaivuu. Hienosti juoksukin meni. Onneksi pääsimme Sepon kyydillä kotiin kun keli oli mitä oli. Sateenkaaren pää sijaitsi radan keskellä, mitähän tuosta pitäisi päätellä?

No kännykkäkameralla ei  paljon juhlita..
Sitten Samban kanssa kiertämään Vähäjärvi. Koirapuisto oli paluumatkalla tyhjä joten koirat pääsivät vähän spurttaamaan.Olin kyllä tyytyväinen että koppa oli koiralla päässä kun eikös puistoon punkenut kaksi alle kymmenvuotiasta pikkutyttöä pienten valkoisten koirien kanssa. Samba onneksi tervehti niitä rauhallisesti ja häntä heiluen kun oli vapaana. Tytöt tietysti vielä kertoivat että "Ei nää sais olla oikein toisien koirien kanssa.." no miksi sitten tullaan tarhan sisäpuolelle kyselemään, milloin ollaan lähdössä? Poistuimme paikalta, mutta kiva tietää että tuollaiset japanase chin-tyyppiset vieheet eivät aiheuta karjahtelua tai jotain vielä rajumpaa reaktiota..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti