lauantai 30. kesäkuuta 2012

Om meinaa tarhaa!

Tälle päivälle oli luvattu vähän sateista ja pilvistä ilmaa eli juuri sopivaa työkeliä. Ei lekotteluun. Päivä aloitettiin kuitenkin koirista puhtia poistamalla koirapuistotreffeillä Jaakon whippettien kanssa.
Sitten oli vuorossa pitkään harkittu koiratarhan laajennus. Saimme kierrätettyjä aita-aineita työkaveriltani Seijalta itse purkaen ja muuten mentiin vanhoja kierrättäen. Sopivaa valmisporttia ei ole löytynyt joten sellainen pitää ehkä rakentaa tai sitten ostaa. Mutta nyt on 1,5m aidat paitsi osittain orapihlajaa vasten on 1,2m - ja kompostin takana 1,8m.

Eva ja Ari olivat suurena apuna, reilu neljä tuntia hommassa nelistään meni. Aika rivakkaa! Seppo ja Arti tekivät kyllä isoimman työn. Nyt koirilla on nelisensataa neliötä laukattavanaan, ainoastaan luumupuut, karviaiset ja pari  muuta marjapuskaa jäivät aidan ulkopuolle. Söimme ulkona pienestä sateesta huolimatta talkooeväät ja sitten koirat pääsivät tutkimaan, mitä on saatu aikaan. Pelkäsin että muuten muoviset salaattikulhot sen kun lentelevät..


Ruskettuneella kohdalla oli aiemmin aita.

Sambasta omenapuu ja pihapöytä antavat tarpeeksi sateensuojaa.


Jätetään parempi rallaus kuitenkin huomiselle, leffaillan paikka. Iso kiitos Ari&Eva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti