perjantai 1. kesäkuuta 2012

Meillä on uusi perheenjäsen: Samba

Ystävämme Pilpa menehtyi pitkän sairastamisen päätteeksi alkuviikosta. Pilpan omin sanoin, "Haluaisin että Samba muuttaa teille kun potkaisen tyhjää." Koska Vampille olisi jossain vaiheessa kuitenkin koirakaveri hankittu oli tämä Pilpan toive helppo toteuttaa, sen kohtaloa olin itsekin paljon miettinyt. Seppo onneksi myös pitää Sambasta. Joten tänä iltana haimme Samban ja puoli autollista koiratarvikkeita Ylöjärveltä Pilpan asunnolta. Surullista että koira joutui "perinnöksi" mutta Samban jo kolmisen vuotta tunteneena, olen onnellinen että se tuli meille kun kotia kerran tarvittiin. Samba on tottunut kissoihin ja ollut meillä hoidossa ennenkin.

Tässä muutama kuva Älyn ja Väläyksen ensimmäisestä yhteisestä illasta saman katon alla.


Isoveli valvoo.


Meillä on nyt flunssaiselle omistajallekin ihanan lämmintä kun sateisen päivän kunniaksi on takka päällä. Lopuksi vielä pari kuvaa omenapuiden kukinnasta tältä viikolta. Saisi vähän lämmetä että pörriäiset pölyttäisivät, kukkaa on niin paljon että omppuja voisi tulla hyvin ilman tätä kylmää kautta. Mutta kauniit valkoiset muistokukat ne ovat kumminkin, Pilpa oli viherpeukalo ja piti erityisesti valkoisista kukista. Kiitos Evalla että yhytit meidät Pilpan kanssa yhteen kun muutimme Härmälään, sitä kautta näihin whippetteihin tuli tutustuttua konkreettisemmin ja myös Vamppi tuli meitä ilahduttamaan. Koirista on ollut ja tulee olemaan meille valtavasti iloa joka päivä!


3 kommenttia:

 1. Ihanaa että pystyitte tarjoamaan Samballe kodin. Osanotto ystävän menetyksen johdosta.

  VastaaPoista
 2. Vielä tätäkin kautta ISO KIITOS Hanna ja Seppo, että annoitte Samballe kodin.

  Tämä oli Pilpankin toive ja hän kirjoitti minulle, että nyt häneltä kivi tippui sydämmeltä, kun tästä Pilpalle olitte kertoneet. Tämä oli todellakin ystävälle viimeisen toiveen toteutuminen.

  On hienoa, että ihmisellä on todellisia ja aitoja ystäviä, kuten Sinä, Seppo, Eva ja Ari olette Pilpalle olleet.

  Ja Pilpan kauttahan mekin Teihin tutustuttiin! Tiesin kyllä Teistä jo paljon aikaisemmin ja siitä miten Te tuntemattomat ihmiset olitte apuanne antaneet vakavasti sairaalle ihmiselle, täysin pyyteettömästi.

  Ystävää ei hädässä jätetä ja Te sen osoititte, olemalla Pilpalle ystäviä loppuun asti.

  Kiitos Teille kaikille <3

  -Marjaana, Marja-Liisa, Vuokko ja Tapio

  VastaaPoista
 3. Kiitos kauniista sanoista. Onhan tässä kunto kasvanut, paluu koiratouhujen pariin tapahtunut ja uusia tuttavuuksia karttunut joten pienestä auttamisesta on koitunut ihan odottamatonta iloa!

  VastaaPoista