maanantai 12. syyskuuta 2011

Koditon kissa

Kuvissa oleva Otto-poika on vailla uutta kotia pikaisesti. Kissa on Tampereella tälllä hetkellä.Lisätietoja allekirjoittaneelta nerikomin (at) gmail.com. Kissa ei sovellu toisten lemmikkien seuraksi vaan haluaisi olla ainoa lemmikki ja silmäterä lapsettomassa kodissa. Tappelee perheen toisen kissa kanssa jatkuvasti ja hutipissoja tulee nykyisin päivittäin muualle kuin hiekkalaatikkoon. Satunnainen ohipissailu alkoi kun perheeseen syntyi vauva pari vuotta sitten.

Oton virtsa on viljelty ja rakolle tehty ultraäänitutkimus viiimeksi alkuvuodesta 2010 eikä mitään poikkeavaa ole löytynyt. Kissalla on ollut kerran vuoden ikäisenä virtsatietulehdus jolloin pissan ph-arvo oli raja-arvolla korkean suuntaan. Silloin kissa sai C-vitamiinilisää ruokaansa ja kontrollissa arvot olivat normaalit. Oton nykyisistä omistajista toinen on lääkäri joten kissan terveydestä on huolehdittu tarkasti. Valitettavasti eläinten psyykkiset ongelmat ovat vaikeasti ratkottavissa ja sen puolen juttuja tämä pissailu nyt tuntuu olevan. 

Jos haluaisit kokeilla, osaako Otto olla siististi luonasi, ota  nopeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen. Omassa huushollissani on kissoilla piilevänä herpesflunssa (rinotrakeiitti) jota ne voivat tartuttaa ja jota Otolla ei ole, se on syntynyt sijoituspentueessa ystäväni kotona muutamaa vuotta aiemmin kuin saimme tämän pöpön talouteen. Kyseinen virus jää sairastuneen kissan elimistöön ja oireet voivat laueta stressin yhteydessä toistuvasti joten koska Otolla on jo stressissä reagoiva vaiva/tapa pissailun suhteen, en haluaisi sille muita murheita. Myöskään selkäkivusta kärsivä käreä Ritu ei kaipaa uusia kissoja meille. Eli Oton meille muuttaminen ei valitettavasti ole vaihtoehto vaikka ehdottomasti haluaisin meille juuri tuollaisen komean ison lötkpötkö kastraattikollipojan. Ne ovat kerrassaan mukavia kissoja yleensä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti