sunnuntai 23. tammikuuta 2011

koirapuistoilua

Itse olen juoksennellut tällä viikolla kulttuurimenoissa, teatterissa jne, mutta Pyhäjärvilenkkiä ja koirapuistoilua on myös tullut harrastettua. Olen tuumannut että kerran saan maanantaina turkasen kalliin erikoispohjallisen fysioterapeutin tekemänä niin en nyt etukäteen säästele jalkaa kovasti, saa tutkia sen sitten ihan siinä kunnossa missä se normaaliliikkumisellani on. Tosin töihin olen kulkenut pitkin hampain bussilla että pystyisin lenkittämään koiran. Tänään kävimme koirapuistossa ja kunnon lenkki olisi tarkoitus tehdä illemmalla kun Seppo ehtii mukaan. Koirapuistossa oli sattumalta myös Maikki omistajineen joten kunnon leikit saatiin aikaiseksi kun liian riehakas metsästyskoira saatiin pois jaloista.





Keli on juuri sopiva, tälläistä pikkupakkasta saisi olla lopputalven :)




Kissat ovat olleet tällä viikolla aikas stressaantuneen oloisia. Varsinkin Hippu joka käy sähisemässä oven takana jonka takana tietää Fridan olevan vaikkei kissojen puoltenvaihdon aikana olisi nähnyt koko perivihollistaan. Tänään Hippu onneksi on uskaltautunut takan päälle lämmittelemään, paikka josta se kovasti myös tykkäisi mutta jonka Ritu on vallottanut vähempiturkkisen rexin etuoikeudella. 



Maanantaina sain mukavia uutisia Turusta, Terrasta on tullut taas isoäiti :) Onnittelut Aidalle omistajineen kahden kauniin Silkkihienon abypennun maailmaansaattamisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti