perjantai 7. tammikuuta 2011

Kääpiöpinseritreffit

Hertan kasvattaja Simolan Elisa organisoi Hervantaan Makkarajärvelle kimppalenkin peräti 16 kääpiöpinserille plus parille muulle pikkukoiralle. Yllättäen Seppokin innostui mukaan ja hän toimikin valokuvaajana. Lähtö pysäköintialueelta oli 15.30 joten hämärä hankaloitti kuvausta. Koirilla näyttäisi olevan paremmin heijastimia kuin omistajillaan!


Tämäkin reitti on opasteitten perusteella osa Birgitan polkua joka käsittää enimmäkseen Lempäälän alueella peräti 60 kilometria ulkoilureittejä.


Melkoista peräkanaa kävelyähän tuo tällä kelillä oli kun niin koirat kuin ihmisetkään eivät halunneet poistua polulta.


MAKKARAJÄRVI - nimen perusteella koirien lempipaikka!
Tielle tullessamme vastaan tuli nainen joka kyseli punaisen pinserin perään. Luulin että kyseessä oli joku porukkamme kääpiöpinseri mutta näistä kaikki olivat mustia ruskein merkein ja kateissa oli ilmeisesti normaalikokoinen pinseri :( toivottavasti koira löysi omistajansa, kamalan pimeää tuolla oli jo lähtiessämme ennen viittä.
Ryhmäkuva ei pimeässä ja lumisateessa ainakaan meidän pokkarilla onnistunut vaikka lavastimme auton valot valonheittimeksi.Hertalla oli niin hauskaa sukulaisten kanssa peuhatessa että se näki niin vauhdikkaita unia että oikein vinkui ja äänteli illalla, tätä harvoin tapahtuu kyseisen koiran kanssa.

- Päivitys perjantailta :( näköjään kissoille ei auta tuo että hiekkalaatikoita on tyrkyllä joka kerroksessa, taas oli pskat lattialla. Meillä on aina kissat olleet niin absoluuttisen sisäsiistejä normaalisti että tuo on kyllä tosi huolestuttavaa, samaa menoahan se oli silloin viimeksikin kun Hippu ja Ritu yrittivät asua saman katon alla eikä se sujunut.  Ei muuta kuin siivoamaan kunnolla pissi pois-aineella, näihin meidän kulahtaneisiin puulattioihin kaikki imeytyy aika "kivasti" ja minulla on luulovaivainen olo että koko ajan haisee ammoniakki nenässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti