lauantai 17. heinäkuuta 2010

Lappalainen kyläilee

Ensimmäisenä täytyy raportoida Terran koirakoulusta. Tänään nimittäin tuli kissalla mitta täyteen sähellystä. Hertta remmilenkin jälkeen puolilta päivin oli vielä niin ponteva että ajoi Terraa takaa 2 kierrosta ympäri piippua. Jonka jälkeen Terralla paloi hiat ja kuului sähinää ja murinaa jonka jälkeen koiraa ajettiin takaa niin maan huolella. Terralle jäi takaa-ajo vähän päälle ja se kävi peläyttelemässä Herttaa muutaman kerran emmekä kieltäneet koska ihan itsehän se verta nenästään kaivoi. Lopulta se tuli jalkoihin turvaan ja Terra jäi lähelle tuijottelemaan. Toivottavasti tämä oli riittävä koiran valistuskampanja, kissojen kanssa ei kannata pelleillä. Tämän jälkeen Terra on ulkoillut ja näyttää että koiran ja kissan välit ovat taas ihan OK mutta hieman lisää kunnioitusta on hankittu.

Päivi kävi tänään kylässä lapinkoira Tyynen kanssa. Arvelimme että jo vähän varttuneemman neitikoiran seura voisi olla valistavaa riehupellelle.


Tyynen turkkia oli juuri tänään leikattu mutta silti keli oli sille aika lämmin, ja seura turhan hektistä.Päivi toi tuliaiseksi Ihan Mahtavan potkupallon.Näissä Lappi vs Saksa- jalkapallokisoissa voitto jaettiin joukkueen kypsyyden ja pelisilmän mukaan. Hertalla ei ole vielä tietoakaan noin hienosta noutamisesta ja pallon -luvalla- tappamisesta.

Hippu on jatkanut sisäkissailua.Hippu on edelleen turhan hellamielinen Herttaa kohtaan mutta toisaalta näillä kahdella on keskenään myös sellaisia vähän rauhallisempiakin tutkailuhetkiä. Toivottavasti Terran tyyppinen sähläyksenkorjauskin tulee joskus tehtyä."Jaa mää vai? Milläs tuota nyt uskaltaa alkaa komentamaan.."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti