sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Kääkkäpennun paras kaveri on pitbull?

Vai mitä mieltä olette näistä kuvista?
Oikeasti Osku on staffi x pointterisekoitus. Helka oli niin ystävällinen että toi kyseisen ison pojan kylään jotta Hertta saa hyviä kokemuksia isoista (mustista) koirista jotka monelle pienelle ovat varmaan pelottavia. Tyyne-lappalainen ei pistänyt Herttaa haukkumaan yhtään mutta tälle jätkälle piti muutama minuutti räksyttää kun se oli toiminnallisempi ja aika jännä seuralainen. Tyypilliseen tapaansa "Hurja-Hertta" oli kuitenkin koko ajan häntä pystyssä ja innokkaana. 

Vaikka pieni sadekuuro tuli on ulkona 27 astetta lämmintä varjossa joten lähdimme Härmälän saareen uittamaan koiria, Hertta ei ole siellä päässytkään käymään sitten alkuviikon. Tänään keskiviikkoiltana koloontunut varpaani kesti jo vähän kävelyä umpinaisenkin kengän kanssa. Oskari on melkoinen vesipeto ja hypäsi pommilla kepin perään. Tätä "hallia" oli hupaisaa seurata.^ Kuvasta näkee miten vahva moottori koiralla on jaloistaan.TulossamenossaMakeat kesämaisemathan tuolla on.Nuotio ei ollut meidän tekemämme, ikävää kun ihmiset näin kuivallakin tekevät tulta omin luvin.Herttakin pulahti kaksi kertaa uimasyvyyteen isomman koiran perässä. Emme voineet mennä matalalle hiekkarantapätkälle kun juuri sielläkin oli pikkujätkiä nuotion kanssa pelleilemässä. Milloinhan koko saari palaa? Samoja nassikoita olen tainnut nähdä whippettien kanssa Härmälän rannassa venesataman viereisessä metsikössä nuotiohommissa.

Veneittenlaskuluiskalla oli harvinaisen hiljaista, vain 2 iäkkäämpää rouvaa joilta kysyimme että eihän heitä haittaa jos pidämme koiria vapaina, ei kuulemma haitannut.Näsinneula ja piippuja taustalla, Tampereella on vaikea päästä piiputtomaan maisemaan ;)Parin tunnin riekkumisen jälkeen Hertta olikin ihan väsynyt kotona.Kivat vieraan lähtivät ja Hertta pääsi nukkumaan ja syömään, illalla pitäisi tulla vielä lisää koirakavereita kylään. Jospa pentunen olisi huomenna vähän rauhallisempi kun itse joudun menemään taas töihin. Lisää kuvia toivottavasti tallentuu illemmalla. On kyllä oikeasti ilo saada leikityttää pentua noin luotettavan ja hyväkäytöksisen koiran kanssa kuin tämä suuri vieraamme! Kiitos Helka :)

2 kommenttia:

  1. Piti heti tulla katsomaan, onko tarinaa tullut jo blogiin... Oli ihan kiva taas poiketa ja se on mukava, kun on tuollainen rauhallinen (adjektiivi joka ei kyllä periaatteessa kuvaa Oskaria) ja pentujen kanssa hienosti toimeentuleva koira niin voi sen kanssa tulla antamaan hyviä kokemuksia isohkoista koirista.

    Ihan hirmuisestihan koirat eivät leikkineet, mutta olipahan Oskarissa ainakin ihmeteltävää Hertalle. =) Otetaan tosiaan uusiksi taas ja ainakin Hertan vähän kasvaessa (ja viileämpien kelien aikaan) ihan kunnon lenkkitreffien merkeissäkin.

    VastaaPoista
  2. Oli Hertta tosiaan kovin kiinnostunut Oskarista ja herrakoita ystävällisen suvaitsevainen sitä kohtaan joten otetaan viimeistään syys-lokakuussa uusiksi kun Hertta alkaa pysyä perässä jonkunmoisella lenkilläkin.

    Kuten uusimmasta merkinnästä käy ilmi, meiltä on löytynyt jo termiittivaihdekin joten puuha ei ole ainakaan vähenemään päin..

    VastaaPoista