tiistai 12. lokakuuta 2010

Syksyinen vapaapäivä


^ Front 242, Bodyfest, Tukholma 9.10.2010, ruotsinreissu meni hienosti :) musiikki oli hyvää ja pieni seurueemme niin reipas että keski-iän lähestymistä viivästettiin taas ainakin viidellä vuodella.


Hiukan kulttuuria piristää aina!

Pidin maanantaina lomapäivän jotta sain vähän huilata eikä tarvinnut sumplia työaikaansa nuohoojan käynnin suhteen. Varsinkin Terra oli erittäin kiinnostunut nuohoojan hommista, mukava nuori mies onneksi suhtautui ymmärtäväisesti laadunvalvojaan. 

Oli ihanaa päästä Hertan kanssa lenkille kunnolla päivänvalossa, sää oli tuulinen mutta muuten tosi hieno. Kävimme katsomassa miten syksy etenee Härmälänsaaressa.
Nätistihän se etenee eikä oikeaa kameraa tietenkään sattunut mukaan. Lopuksi vielä kuva ihanasta Maukka-rexistä (Hathor Fire In Cairo aka Flora) jonka lääkityspuolta hoidin parina päivänä omistajien ollessa reissussa ja poikkesin kylässä vielä maanantaina. Maukan (Flora) iho on nyt hyvässä kunnossa sellaisella hoidolla että se saa joka toinen päivä kortisonitabletin ja lisäksi eforion-öljylisää jotta iho saa tarpeeksi rasvahappoja. Kiitos Anna ihanista tuliaisista, valkosuklaamantelit on sentään vielä avaamatta.


Toivottavasti rex-kissat kuten muutkin eläimet ja ihmiset ovat nyt tankanneet riittävästi aurinkoa, loppuviikosta on tulossa ilmeisesti varsin talvinen!

Tänään huomasin että Hertalta oli lähtenyt toinen yläkulmahammas, hienoa että vaihtuvat omia aikojaan. Meille on tuota hammaslääkärilaskua eläinten osalta tulossa marraskuun lopussa, varasin Hipulle lääkäriajan perjantaille 26.11. huonojen hampaitten poistamista varten. Koska suu on röntgenkuvattu ja putsattu tänä syksynä laskun pitäisi olla korkeintaan 500€ luokkaa, voi plääh. Joskus kyllä mietityttää, hoidattaako monikaan muu näin antaumuksella kissoiltaan hammasvaivoja joita ei näe päällepäin ja jotka eivät näytä haittaavan elämänlaatua kuten syömistä mitenkään näkyvästi? Toisaalta eihän eläin näytä huonoa oloaan kovinkaan helposti ja jokainen tietää että hammassärky on hirveää joten ei auta valittaa, hoidettavasta vaivasta kun kuitenkin on kyse. Onneksi oma jalka nousee taas kiitettävästi, kävin eilen tällä tietoa viimeisen kerran sen takia fysioterapiassa joten laskuja ei pitäisi enää siitä tulla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti