lauantai 10. heinäkuuta 2010

Rantahommat jatkuvat

Eilen istuimme taas rannalla pari tuntia jotta Hertta oli sopivan väsynyt yksin jäädessään.


^ Joo hauskaa oli ;)

Härmälänsaaressa poikkesimme vain nopsasti, siellä Hertta pääsi leikkimään valkoisen nuoren terrieripojan kanssa. Täytyy tunnustaa että en ole kyllä juurikaan vältellyt vieraitten koirien seuraa, minusta tuntuu siltä että näin tiiviillä kaupunkialueella koirat ovat varsin hyvin rokotettuja ja hoidettuja joten pidän isonpana vaarana sitä ettei koira totu olemaan koirien kanssa kuin että jotain vaarallisia tauteja tulisi. Rokotusaika on varattuna 1,5 viikon päähän keskiviikolle.

Sitten vielä kuva Hipusta, ulkoilma kiinnostaa tasan tuon verran, turvallisesti ikkunan takaa.
Hertan kehityksestä sen verran että kakkien osalta se alkaa osata pyytää ulos. Aamuisin usein kun se herättää niin ensimmäinen asia on ko homma ulospäästessään joten selvästi se ei halua tuota "omaa tonttiaan" keittiötä sotkea. Pissat tulevat paperille muovivadin päälle kyllä yön mittaa ja joskus päivälläkin mutta tuo on itse asiassa ollut viikon verran muutoin täysin siisti.

Tänään Herttaa ärsytti aamulla että puuhailimme  yläkerrassa, niinpä se kiipesi ensimmäistä kertaa raput ylös. Tuolla motoriikalla se näyttää vielä vähän vaaralliselta varsinkin laskeutumisen suhteen joten täytyy vahtia. Myös ulkoraput se käveli tänään ensimmäistä kertaa alas, tähän asti on osannut juosta ne vain ylöspäin. Istumista on harjoiteltu sisällä ja ulkona jos remmikävely meinaa mennä ihan pelkäksi riekkumiseksi ja hihnalla leikkimiseksi. Luulen että ko käsky menee pian jakeluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti