keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Hepuliepuli

Ystävämme Ari ja Marjo lomailevat myös joten otimme Hertan mukaan treenaamaan autoilua ja kylässäoloa ja menimme visiitille. Pihakukkamme ovat auenneet helteessä ja näistä herkuista oli kiva tehdä pieni kukkakimppu viemisiksi.Kyläiltäessä Hertta käyttäytyi oikein kauniisti ja rauhallisesti, tosin sisälle sen olisi tehnyt kovasti mieli kerran siellä nopsasti käytyään. Paremmalla aikaa sitten kun sisäsiisteys on hallussa, nyt pihahommissa. Hallilasta oli lyhyt matka poiketa Nekalan mustiin&mirriin josta löytyi Hertalle lopulta tukeva ja pehmeä normaali kaulapanta sekä aktivointilelu. Koiralla oli hauskaa kun kolme myyjää kävi sitä hössötyttämässä ja westieenkin törmättiin samalla reissulla. 

Lelu laitettiin heti testiin kotona kiitos Marjon antamien tuliaisten, kuivattuja kuoreita siis palloon ja pentu jäi tyytyväisenä sen kanssa pelaamaan kun jatkoimme ruokaostoksille.
Keli on niin kuuma ja painostava että kävimme vain kukkienkastelureissun verran kävelyllä. Niinpä Hertalle tuli oikein Hepuliepuli kotona tuon pallon kanssa, sen kanssa läikkyi vähän vettä kupista jonka jälkeen juomakuppiin piti mennä tassuineen lutaamaan. Onhan uimaan päästävä kerran on tuskaisan kuumaa! Mietin eilen isäni kanssa puhelimessa että pesuvati olisi tuon kokoiselle pennulle ihan riittävä uima-allas joten sanoista tekoihin.
Tähän leikkiin päätin uhrata Hipun jo huonoon kuntoon leikkimän pehmopallon joka on niin hajoavainen ettei koiran voi antaa sillä leikkiä yksinään, mutta seurassa kelluva vaahtomuovipallo on pop lelu!


Terra katseli sillä ilmeellä että "Pahuksen bimbot!"Sitten Hepuliepuli otti kierroksia ja löysi halkopinosta pihan perältä revittävää..


Tämän sotkun jälkeen jatkui ralli jo maanantaina mainioksi todetun ruokaöljypullon kanssa..


Nyt meillä on kohtuullisen rauhallinen koissu! Toivottavasti kuivattu kala ei yllätä vatsaa sekaisin, terveellistä kotimaista evästä se ainakin on. 

2 kommenttia:

  1. Pennulla aina hurja meno päällä :) Hyvä oppia syömään kaikenlaista, niin vatsakin oppii erilaisiin asioihin, ei tule vaikeuksia sitten aikuisena. :)

    VastaaPoista
  2. Joo ei kalasta kyllä mitään vaivaa tullut. Vähän epäilen että mehiläinen taisi hiukan pistää Herttaa eilen illalla sisään tultaessa. Ovensuussa oli kuollut tai puolikuollut ötökkä ja Hertta ehti inahtaa sitä nenällä tutkiessaan ennen kuin potkaisin ötön alas. Tiedä häntä sitten osuiko vai ei, turvotusta ei tullut.

    VastaaPoista