maanantai 19. heinäkuuta 2010

Evan kuvia


Tässä muutama rauhallisempi muotokuva Hertasta viime lauantailta, kuvat otti Eva Piiparinen. Mielenkiinnolla odottelen millaisia kuvia Arin kameralle tallentui samalla reissulla :)
Olin tänään tosiaan ensimmäistä päivää töissä loman jälkeen ja Hertta aloitti arjen heti tuhotöitten merkeissä! Mieheni on siis kotona mutta arvon neidille ei riittänyt 20 min ulkoilu päivällä vaan porhalsi suoraan sen jälkeen yläkiertaan, repimään ylävaraston ovesta isohkon palan tapettia ja väänsi vielä tortut päälle. Melkoinen hurjimus!

Jotta otus väsyisi, otin sen mukaan käymään tuossa lähimarketin postissa jonne matkaa taitaa olla noin kilometri. Siinä sitä tuli remmiharjoittelua ja julkisella paikalla olemista kun mistään ihan rauhallisemmasta pätkästä ei ole kyse. Ei näyttänyt tahtia haittaavan ja riemu oli suurenmoinen kun Tintti tuli paluumatkalla vastaan. Lenkki oli kuitenkin sen verran rasittava lämpimässä ettei Hertta suostunut kulkemaan palatessa kotiportin ohi kun ajattelin että oltaisiin vielä vähän kierrelty jos kakit tulisi välillä oman tontin ulkopuolelle..

Kissojen koirakoulu tuntuu jatkuvan. Tänään näin sellaisen tapauksen että Hippu makoili sohvalla ja Hertta lähestyi sitä suht rauhallisesti mutta meni kuitenkin takajaloilleen sohvan laitaan. Näinpä ujo Hippukin sitten uskalsi koiraa läimästä tassulla kun tarpeeksi mukavasta paikasta hätistää! Hipulla ja Hertalla on ollut tänään kovasti leikin oloista juoksentelua keskenään, Terralla puolestaan ei, enemmän sitä ilmettä että "Jukupliut koira, nyt väistät ja Lujaa!" ja väistäähän se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti