torstai 8. heinäkuuta 2010

Hippu Grand Champion

Tadaa, tänään tuli postissa vahvistus Hipun TICA-titteliin jonka muistin "anoa" vasta vähän aikaa sitten.
Harmillista että sekä Finticat:n että CFF:n näyttelyt ovat elokuussa. Kesä on niin lyhyt että on kerta kaikkiaan kaikkea muuta puuhaa ko kuussa, mm. ticailut menisivät päälekäin And One-yhtyeen http://www.andone.de/ ensimmäisen Suomen konsertin kanssa elokuun lopussa jolloin ampaisen kyllä arvon mieheni kanssa nautiskelemaan olosta hotelliviikonlopun ja keikan merkeissä Hkiin. Aluksi ajattelin yhdistää ko reissun toisen päivän näytelmiin mutta hei kamoon, ollaan oltu viimeksi toukokuun lopulla keskenämme missään mitä voisi hemmotteluksi tai hyvän nimekkäämmän yhtyeen konsertiksi sanoa! Joten jää kyllä kaikki elikot tällä kertaa kotiin siskoni hoiviin. Jospa konsertti menisi paremmalla fiiliksellä kuin Ruotsissa viimeksi kun pääesiintyjä And One joutui vaihtamaan esiintymispaikkaa Suicide Commandon kanssa joka ei vaan saanut tekniikkaansa pelaamaan.. tuntui että tuo vei parasta kärkeä Tinituskeikasta.

Mutta ihan paikalliseen Pirokin näyttelyyn pitäisi ilmoittautua syyskuulle, josko jaksaisin olla paikalla koko viikonlopun kun fiilis ei ole enää niin raskas Mirin puolesta.

Tänään ollaan jo käyty Hertan kanssa rannassa jossa se pääsi juoksemaan ihanan 9-viikkoisen mäyrispennun kanssa. Kovasti Hertta pikku Manua koitti välillä dominoida mutta silti pääsi poru kun jouduttiin ihana poika jättämään lähtiessämme. Tietenkään ei ollut oikea kamera mukana, kuvista olisi tullut varsin hauskoja!
Tuntuu tuo Härmälänsaari olevan varsinainen koirien Riviera, tällä kertaa pentujen lisäksi paikalla oli 3 aikuista koiraa uimassa.

Tänään alkaakin sitten Lumous-festivaali täällä Tampereella. Jätän tänään aloitussaunan suosiolla väliin vaikka Rajaportin sauna onkin ihana kun on niin turkasen kuuma ilmankin. Mutta neljänä iltana pitäisi käydä konserteissa noin 22 -> joten Hertalle tulee nyt väkisin vähän yksinoloa. Toisaalta se on ollut muutenkin nukkumassa yhdestätoista eteenpäin joten eipä tuosta kai kummempaa murhetta tule, kaikenmoisia herkkuluita yms on ostettuna jo että joka ilta saisi jotain uutta nakerreltavaa niin on mukavampi jäädä yksin. Mutta voipi olla että keskityn  nyt räpsimään bändikuvia yms. joista joitain saatan lykätä myspaceeni, jäänee bloggailu siis viikonlopun yli vähemmälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti