keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Pienemmät vinttikoirat kylässäHertta kävi tänään ensimmäisellä rokotuksellan. Toimepide meni maniosti, koira ei huomannutkaan koska avustaja tarjosi namia minun pidellessäni kiinni. Aivan fantastisen mukavia tätejä Hertan mielestä! Tuomio oli terve koira ja kehoitus elellä tänään normaalisti - siispä lupa iltavieraisiin oli saatu.

Hippu sai myös rokotuksensa. Kahden viikon päästä kissoille on varattu aika suun sairauksiin erikoistuneelle Unnalle Oivaan koska minulla on epäilykseni Hipun suhteen, Terran osalta en odota mitään löydöksiä. Myös Pirta vilkaisi suuta ja totesi että kyllä punoittaa ikenet ihan kunnolla ja FORL:ia voisi olla. Itse toivon ettei siitä kuitenkaan olisi kyse, minun maallikon silmääni voi olla ihan paroakin eli ärhäkkää ientulehdusta. Mietin kyllä että jos suulle täytyy jotain toimenpiteitä tehdä, pitäisiko suun pöpöistä teettää viljely ja nimen omaan herpes&calicitesti? Kun varsinkin tuota viimeksimainittua kerrotaan usein olevan suun sairauksien taustalla. Meillä on ollut kissoilla NIIN laaja kirjo suusairauksia että on vaikea uskoa sattumaan. Aleksi-kotikissalla plasma-solu-stomatiitti, rexeistä Siiri-kissalla totaalinen FORL äkkiseltään 5-vuotiaana ja Floralla, Ritulla ja esim. Uska-Sonjalla kasvateistani parodontiitti että ei tätä voi käsittää. Nyt jotain shittiä myös ocicatin suussa, mitä ihmettä tämä on???

Tässä rauhallisia iltakuvia päivän hösellysten jäljiltä, niistä myöhemmin lisää.Mutta niin. Hertan kanssa vähän aikaa vartoilimme lääkäriasemalla eikä mitään rokotusreaktioita  näkynyt joten kotiin ja soittamaan kavereita kylään. Ja niitähän tuli, italianvinttikoirapojat Uni ja Reino.


Hertta näyttää oikein pieneltä punkerolta noitten rinnalla! Reinokin oli reipastunut sitten viime näkemän, eiköhän pojat uskalla toistekin tulla kylään, toivotaan :)

2 kommenttia:

  1. Toivotaan nyt ettei uusia suuongelmia kuitenkaan.
    :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä mä luulen että suuvikaa on ikenissä. Ovat punoittaneet sen verran pitkään vaikka hammasraksuja sun muita on syöty. Hampaiden vierestä ien on hyvin tummanpunainen ja ehkä hieman turvonnut, hampaat näyttävät hyvin puhtailta ja valkoisilta. Kovin mun silmään näyttää samalta kuin parodontiitti. Mutta minkäs teet. Kissa syö onneksi hyvin eikä suu löyhkää joten ei sen olo taida erityisen huono olla. Hyvä niin koska tajusin että erikosilääkäriaika on vasta kuukauden kuluttua.

    VastaaPoista