sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Life goes on


Kävin perjantaina Pirkolla katsomassa näin suloisia Silkkihienon abessinialaispentuja. Pentujen sukutaulussa näkyy Terra 4. sukupolvessa. Hienoa ja mieltä lämmittävää että Terran sijoituspentueesta on jatkunut jo useamman sukupolven verran suomalaisia ja pohjoismaisia abyjä, Terra on viisas ja terve kissa jonka jälkikasvusta voin olla ylpeä. Oli muutenkin tosi mukavaa vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa! Kävimme pitkästä aikaa hiekkakuopalla juoksuttamassa koiria lauantaina. Vamppi nouti frisbeetä oikein antaumuksella mutta pari noutoa annettiin Sambankin hakea yksinään ja sen aikaa yhdessä että saivat revittyä vanhan frisbeensä paloiksi. Vampilla on näissä kuvissa kuonokoppa koska se lämpenee noissa noutohommissa sen verran kovaan vireystilaan että alkaa helposti komentaa Sambaa kaulassa roikkumalla. Pieni mutta pippurinen!

  Sunnuntaina kävin ystäväni kanssa museokierroksella, Vapriikissa postimuseon Kirjeiden Tom Of Finland ja esikristilliseen maailmaan sijoittuva Afroditen maailma-näyttely. Työväenmuseo Werstaalla kävimme tsekkaamassa myös Feminismi-näyttelyn. Werstaalla on muuten aina ilmainen sisäänpääsy ja Vapriikissakin sattui olemaan lasten sunnuntai joten 10€ näyttelyiden yhteislippu maksoikin vain 4€. Eikä lapsista mitään haittaa ollut, heillä oli omia ohjattuja juttujaan.

 Alaselkäni on äitynyt lyhyellä aikaa tosi kipeäksi mikä meinasi haitata tosissaan museoissa kiertelyä kun pitää olla paikallaan tai kävellä hyvin hitaasti. Aika troppausta vaativa tilanne tällä hetkellä. Museokaupoissa tuli silti shopattu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti