lauantai 10. toukokuuta 2014

Puuhakasta kevättä


Vappuna kävimme perinteisellä Pispalan Pyykkipuiston picknickillä. Sääkin ihme kyllä suosi, harjun eteläpuolelle ei osunut tuuli joten auringon paiste lämmitti mukavasti. Hienot maisemat, hyvää seuraa ja elävää musiikkia, mitä sitä muuta voisi toivoa. Pari tuulihattua ja sienipiirakkaa oli toki mukana.Illalla oli vielä luvassa Pispalan Master Chef-kilpailu ja vähän lisää musiikkia. 


Kivaa että vappu meni mainiosti koska heti seuraavalla viikolla huomasimme että taas yhdet YT-neuvottelut osuivat kohdalle ja saadaan jännäillä juhannuksen jälkeiseen viikkoon asti, saako mieheni kenkää töistään vai jatkuvatko työt. Johan tässä edellisten päättymisestä onkin kulunut ehkä 2 kk.

Vanhenen itse tuossa vapun korvilla ja tänä vuonna päätin lahjoa itseäni tukemalla Kickstarterin kautta itseäni kiinnostavaa kirjaprojektia. Mikäli kirjalle saadaan rahoitus, se kustantaa 47 puntaa ja saan nimeni kirjan kiitokset-osioon ja kirjan kotiini sen valmistuttua. Varsin hyvä diili minusta, eipä meikäläistä ole ennen missään kiitoksissa mainittu ;).

Kickstarter on siis yhteisörahoituspalvelu jonka kautta voi esimerkiksi rahoittaa itselleen mieluisan muusikon levytysprojektia tutustu tästä Luoville ja aktiivisille ihmisille uusia mahdollisuuksia, hienoa!


Viikolla meillä kävi vähän isompia vinttikoiria kylässä, unkarinvinttikoira Nova joka on Vamppia 4 kk nuorempi ja ihan sen tossun alla. Nuoresta venäjänvinttikoiraneidistä puhumattakaan. Meillä on melkoinen valtiatar kyllä täällä kotona.Sambasta oli ihanaa päästä vähän aikaa leikkimään keskenään isojen tyttöjen kanssa. Vamppi kyyläsi tätä touhua sen verran tarkkana sisältä että oli ilmeisesti seissyt keittiön pöydällä nenä kiinni ikkunassa päätellen ikkunan räkäisyydestä.


On ne vaan hauskasti saman näköiset!Torstaina oli vaihteeksi teatteri-ilta, kävin parin ystäväni kanssa katsomassa näytelmän Täynnä elämää -Balladi Jyri Honkavaarasta joka esitettiin kerran Vastavirralla. Tässä kuvan kohtauksessa Ratsia on Rockin SM-kisoissa. Lisää näytelmästä voi lukea vaikka täältä, kannattaa käydä katsomassa jo ihan musiikinkin takia jos näytelmä poikkeaa jossain lähiseudella. Täynnä elämää houkutteli Vastavirran ihan täyteen. Itse en jaksanut jäädä arkena kuuntelemaan illan yhtyeitä näytelmän jälkeen vaikka mieli teki.


"Ja kun päättyvät pitkospuut.." perjantain lenkki meni vetisissä merkeissä Vähäjärven pitkospuilla ennen kunnon vesisadetta. Toivottavasti sade saa kylvämäni nurmikon täydennyssiemenet itämään. Tänään pitäisi mennä ostamaan talomaaleja koska kohta alkavat kelit olla sellaisia että saamme maalaustelineet pystyyn. Pientä omakätistiä huoltoremonttia on siis tänä kesänä luvassa, todennäköisesti helatorstaina haemme maalaustelineet ja saamme isältäni apua niitten kokoamisessa.

Kissoista: Alli-rouvan sisko Enni (Piupaws Nina Ennismore) lopetettiin tällä viikolla nopeasti kasvaneen vatsakasvaimen takia. 14 vuoden ikään pääsi tämä hieno kissarouva. Omat kissani ovat puolestaan taas kokeilleet paria eri kuivaruokamerkkiä, feline portan viljatonta herkkien ruokaa ja taste of the wildin kalapohjaista ruokaa joka jo viikon käytön jälkeen osoittautui sopimattomaksi, kolme oksennusta 12 tunnissa on aika selvä merkki että ruoka EI sovi. En ole yleensä kissoille kalaa sen jälkeen syöttänytkään kun Miri oli sille allerginen mutta taas tuli kokeiltua, turhaa. Mutta kummallekin kissallemme sopivan kuivaruoan metsästys on edelleen käynnissä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti