lauantai 18. tammikuuta 2014

-15

Pakkasta on nyt riittävästi.

Noutohommia omalla pihalla. Tällä viikolla olen herännyt kolmena aamuna puoli kuudelta että olen ehtinyt juoksuttaa koiria koirapuistossa aamusta kun siellä ei ole muita jarruja tiellä. 


Marjapuskat olohuoneen ikkunasta kuvattuna.Terra lämmittelee.
Tänään oli rapsakka -15 lenkkisäänä joten koirille piti laittaa töppöset.
Pari hiihtäjää ja yksi koiran kanssa lenkkeilijä jo näkyi Pyhäjärven jäällä. Itse en kyllä uskalla vielä mennä, ehkä viikon päästä. Jäälenkit ovat kyllä mahtavia.


Muutoin tämä viikko on mennyt taas selkäkivun kiusasta kärvistellen. Kävin perjantaina röntgenissä ja onneksi skolioosia ja rintarangan kulumia lukuunottamatta ei ole mitään enempää vinksallaan joten saan rauhassa touhuta ja liikkua kun tulehdus nyt saadaan kuriin. Eli pari viikkoa kolmiolääkettä nassuun ja särkylääkettä päälle. Eihän tuo alaselkä ole krenannut kuin loppukesästä asti.. olen vaan niin pahuksen huono käymään lääkärissä että sain vielä mahdottoman hedarin kun jouduin siellä olemaan ja odottelemaan eilen. Fysioterapeutti antanee jotain jumppaohjeita ensi kuussa kun saadaan lääkekuurit ensin pois alta. Olen erääseen kelan kuntoutukseen 1. varasijalla joten jos joku osallistujista joutuu perumaan, pääsisin tänä vuonna kolmeksi viikoksi kuntoutumaan. Josko sillä saisin intoa ja motivaatiota kotihoitoon..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti