lauantai 3. elokuuta 2013

Niitänäitä


Samba tv-esittää: Lauantaiaamu nuoren tyttöystävän kanssa, more coffee is needed.
Samba on kyllä ansainnut kurmootusta kun itse aloitti aamun vetoleikkeihin yllyttämällä :)Fridalla ei ollut eilen hyvä päivä, frouva joutui pesulle koska alkoi olla klähmäisen tuntuinen. Uutta kotia etsivät kasvattini Viki ja Lotte (Ritun sisko ja siskopuoli) ovat tainneet löytää sen juuri oikean kodin. Nyt odotellaan että kissat käyvät terveystarkistuksella ja rokotusten vahvistuksella ja nykyinen ja potentiaali omistaja pääsevät enemmän jutustelemaan keskenään ennen varsinaista kodinvaihtoa. Olen todella tyytyväinen jos kissat päätyvät hänelle koska jäävät sitten tutulle ihmiselle ja Pirkanmaalle :). 


Tässä Samba juhlii synttäreitään arboretumissa jäätelön jämillä.


Terra käy joka aamu pötköttelemässä koirien kanssa, en vaan yleensä ehdi ottaa kuvia aamuseitsemältä.Tässä vielä lomaräpsy Tuijan rexeistä. Poikkesin lomallani keskisessä Suomessa ystäviä moikkaamassa. Valkovoittoinen Nabi on rekisterinimeltään Piupaws Nabi, kasvattini Oton poika. Muuten oikein kiva kissa mutta kuseksii sujuvasti hiekkalaatikon ohi :/ onneksi punainen kaverinsa Siniparta Muitta Mutkitta (Masa) ei ole sisäsiisteysmoraaliltaan yhtä löyhä. Nabin onni että on päätynyt Tuijalle, minä en ehkä olisi kestänyt viimeistä 7 vuotta falskaavaa lemmikkiä. Olen aika tarkka noissa sisäsiisteysasioissa. Mutta vahinkoja sattuu, koirillakin oli sellainen käynyt perjantaina, raskasta tämä arkirytmin hakeminen itse kullekin.


Kuva tiistain treeneistä Kaupista, vas Vamppi ja oikealla Piri. Käytettiin teinejä 3 ryhmä juoksemassa 350 metriä niin saavat vähän treeniä.

Eli täällä ei mitään ihmeellistä, tänään kun on keliä, grillaillaan kotosalla ja sen jälkeen mennään katsoaan GRL:n kisoja kauppiin ja sieltä leffateatterin viileyteen uusinta Wolverinea katsomaan. Nimittäin toivon että lämpimänä päivänä teatterissa olisi vähemmän väkeä kuin yleensä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti