keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Lomareferaatti

Kolme viikkoa tuli sitten lomailtua ja taas on palattu työn tohinaan. Seppo ehti lomailla kanssani yhden viikon mikä meni tiiviisti Tampereella koska Lumous-festivaalien aikaan kylässä oli ystäviä ja sukulaisia, romanttisia häitä käytiin juhlistamassa Hatanpään kartanossa ja sitten muuten vaan hengailua.


Tässä huono kännykkäräpsy Spiritual Frontista Lumouksessa. Hyviä konsertteja on tullut kyllä Tampereella kuultua muuallakin, Patti Smith Tampere-talossa,  Kauko Röyhkä soolona Mustalahdessa ja Agrotóxico Puntalassa joka on kylläkin Lempäälässä järjestettävä punk-festivaali.  

Sen verran sateli että pari hyvää kanttarellisaalista saimme kun Seppokin innostui sienestämään. 


Ja lämmintä on ollut kanssa sopivasti, siispä omalla pihalla puuhailua ja lueskelua. 


Radalla kävimme sen verran että Vamppi juoksi kolmella suorituksella itselleen ratakirjan, hienoa. Ensi kesänä sitten ehkä jo kisoihin. Tästä innostuneena treenaillaan nyt syksy sen aikaa kun sateisia reenejä malttaa kestää ;).


Kissat  nauttivat ulkoilmasta siinä missä koiratkin, kuviin ei vaan saa ihan yhtä vaihtelevia taustoja.


Lomalla luettua:

Elizabeth Kostova: Historian (loppuun)
Serge Bramly: Leonardo -tämän taidehistoriakirjan olen lukenut aikanaan suomeksi ja nyt sain hampstrattua sen hyllyyni englanniksi, ihanan kiinnostava kirja- kesken
Alietta De Bodard: Servant of the underworld
Alietta De Bodard: Harbinger of the Storm

Ennenkaikkea tuli nähtyä ystäviä ja siskoani peräti kahteen otteeseen, käytyä isän kanssa museokierroksella ja Levättyä. Kyllä taas hetkeksi riittää puhtia ja vielä viikko on lomailemattakin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti