torstai 4. heinäkuuta 2013

2 aikuista rotukissaa vailla kotia

Kasvattini Nerikomin Charlotte St (Lotte) ja Nerikomin Russian Roulette (Viki) etsivät uutta kotia omistajien Kaukoitään muuton takia. Kissat ovat perusterveitä, steriloituja ja seurallisia otuksia valmiina uuteen kotiin jollainen olisi syksyyn mennessä tarpeen.

Viki on yhdistelmästä CH Piupaws Eleebana Kindilan x CH Nerikomin Arathorn ja Lotte Hathor Fire In Cairo x CH Nerikomin Arathorn eli ovat sisaruspuolia, iältään 9 ja 10 vuotta. Eli keski-ikäisiä kissoja. Molemmilla on pehmoinen, laineikas turkki kuten cornish rexillä kuuluu ja luonne on enemmän seurustevainen kuin sohvatyyny, kuitenkin jo aikuisen iän koheltamisesta rauhoittama. Kissat ovat tottuneet koiraan mutta olisivat ehkä tyytyväisempiä koirattomassa, kohtuullisen rauhallisessa perheessä.


Kuva Veronica Sainio. Allekirjoittaneelta saat yhteystiedot, omistaja kertoo mielellään lisää. Kissoista ei  tulla perimään rahaa mutta omistaja haluaa ehdottomasti jututtaa ja varmistua että uusi koti on sopiva. Myös minua on mahdollista lainata mukaan haastattelijaksi ;).

Täältä löydät lisää kuvia tyttösistä

Lotte on siis meidän Fridan täyssisko mille on tehty sama isohko hammashuolto nuorena mutta nyt suu on kunnossa eikä lisävaivaa siitä ole tulossa koska huonot hampaat on poistettu. Viki puolestaan on ystäviemme hyvinkin tunteman Tiitin sisko ja ei ole Tiitin voittanutta ;).

2 kommenttia:

  1. Yritin laittaa viestiä numeroon jonka löysin mutta en sitten tiedä oliko oikea. Täälä Tampereella olisi tarjolla osaava koti jos ei ole vielä löytäneet kotia. Mailia voisit laittaa erjavalli@gmail.com.

    VastaaPoista
  2. Kiitos viestistäsi!

    Tytöt menevät näillä näkymin vajaan 2 viikon kuluttua työkaverilleni kunhan käyvät ensin rokotusten uusinnassa&terveystarkastuksessa. Toivottavasti tämän suunnitelman kanssa kaikki sujuu kuten nyt meinaamme, olisi nimittäin tosi hienoa että kissat saavat kodin tutun ihmisen luota jonka kanssa olen päivittäin tekemisissä :), kuulumisten saaminen on näillä näkymin taattua, sitä suorastaan ei voi välttää :D

    VastaaPoista