sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Surullisia uutisia ja iloisia tapahtumia

Surullinen "hautajaiset vuodessa"-putki jatkuu minulla ja miehelläni, on tainnut jatkua jo viitisen vuotta. Mutta ei siitä nyt enempää, sukulaisen hautajaiset tulossa joka tapahtumana ei internetin ihmemaahan kuulu.

Olen silti ollut aika puuhakas, yhdet näyttelynavajaiset tuli käytyä kerran kutsuttiin ja mukavat sellaiset olikin Hilpeys ja ennakoluulo

Koirien kanssa pääsin tekemään eilen oikein kunnon metsäreissun kun ei ollut liian kuuma eikä sadetta.Mukavan tuulinen sää vain suhisi puissa.
Kyllä luonto ja omassa rauhassaan liikkuminen tekee hyvää ihmiselle.Terra mainostaa Spiritual Frontia jonka levynkansitaiteessa ja T-paidoissa kissat seikkaileva toisinaan.

Sepon pyörittämä yhdistys järjesti eilen levynjulkaisubileet Mustalahden satamaravintolassa. He tekevät oikein hienoa promootiotyötä suomalaisille goottialakulttuurin bändeille ainakin tällä julkaisulla jossa on uusi kappale 16 eri yhtyeeltä. Ja levyn hinta 5€ ei luulisi kenenkään päätä huimaavan vaikka cd alkaa jolla jo vähän eilispäivän formaatti. Myin lippuja alkuillasta ja sitä ennen ehdin vielä käydä morjestamassa entisiä iittalan aikaisia työkavereitani, oli mukavaa nähdä ja todeta että kyllä nuo Iloiset Eteläkarjalaiset vaan osaavat nauttia elämästä. Kaiken maailman herkullisia cupcakeja oli leivottuna! Mutta tietysti kaikki iltamenot olisivat aina samaan aikaan eli Mustalahteen kävi askeleet iltayhdeksäksi. 


Murnau's Playhouse jonka kitaristi ja kosketinsoittaja ovat melkein naapureitamme ;). Hienoa että Tampereella tehdään hyvää musiikkia näinkin paljon!


Järkkäri tekee talkootyötä illan viimeisenä..

Laitan nyt vaikka pari videota tähän jos illan esiintyjät alkavat jotakuta oikeasti kiinnostaa. Pokkarikamerani ei ole hääppöinen kuvanlaadun suhteen mutta äänet se tallentaa yllättävän kohtuullisesti. Mukavaa juhannusta kaikille. Nautitaan niistä asioista mitkä itseämme rentouttavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti