sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Liukasta laskiaista

Tänään tehtiin vaihtelun vuoksi lenkki alkaen Hämeenpuistosta, Rosendahlin kautta Pyhäjärven rannalta Pispalaan, Pispalan uskomattoman hengästyttävät portaat sun muuta mukavaa.


Nämä kuvat ovat Vastavirran terassilta missä oli pakko käydä kahvi/limukkaosastolla kun portaat pisti niin hien pintaan.Näkymä Pyykkipuistosta "meillepäin".


Teh Portaat!


Pyykkipuistossa.


Jäähommia.


Vampin siskopuoli Viima esittelee kevään söpöä kuonokoppamuotia.Lunta tulikin koko päivän. Hyvää tekee kyllä vähän reippailla eri maisemissa välillä. Olen niin laiska että koiria Pispalaan tulee otettua mukaan ehkä sen 4 kertaa vuodessa, aina vuodenajan vaihtumisen toteaminen on mukavata näteissä maisemissa. 

Seppo nappasi minut ja Vampin kyytiin keskustasta ja kävimme hakemassa ompelukoneeni "korjaamolta" ja sain samalla ihanan yllätyskierrätyspaketin, lukemista sun muuta mukavaa. Ystäväni isän putkiremontin alta poissiivottuja vanhempien nurkkiin pyörimään jääneitä juttuja mistä hän ajatteli että voisin olla kiinnostunut. Kiitos, kyllä vain! Koirat puolestaan saivat pehmoleluja samasta syystä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti