sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Jääveistoksia(kin)

Ensin vähän kuvia lauantaiselta vinttikoiratapaamiselta. Taas jouduin diplomaatin hommiin kun perässämme puistoon tuli mieshenkilö typistettykorvaisen amstaffin (?) kanssa joka ei narttuna katsonut hyvällä silmällä itseään nopeampien (ja kolme kertaa kevyempien) narttukoirien temmellystä. Onneksi tämä henkilö uskoi puhetta ja jututin vähän aikaa ettei "jäisi paha mieli" kun ei mahtunut mukaan. 

En kyllä ymmärrä pätkääkään ihmisiä joiden täytyy hankkimalla hankkia typistettyja koiria, eikö sen pitäisi kertoa jotain että ko toiminta on Suomessa laitonta? Mutta itämailtahan niitä saa joka päästä typättynä, yök. Jätetään toiseen kertaan mutinani lähtökohtaisesti ei-koirasosiaalisista roduista (nämä ns taistelusesset sun muut orjien & villisikojen pyydystykseen käytetyt "kivat" kaupunkikoirat) mitä silti tuodaan koirapuistoon ja katsotaan miten käy.. tämä kundi kuitenkin käyttäytyi ihan hyvin vaikkei koiransa whippettien kamu ollutkaan. Jokainen pitäköön sellaista koiraa mistä tykkää kunhan huolehtii siitä että se ei ole vaaraksi muille ihmisille eikä koirille!


Samba esittelee että on hei ihan kiva leikkiä lelulla kuonokoppa päässäkin, vaatii vaan vähän luovuutta!


Vampille lällätellään pinkistä kopasta. Tälläiset "söpön väriset" kennelkopat tosiaan tilasin kaveruksille että MINUN koirani eivät ainakaan ole nitä jotka tikkailevat toisia koirapuistossa.. kopat oli entuudestaan mutta jospa nämä värit vähän vähentäisivät ihmisten pelkoa kuonokopallisia koiria kohtaan. Taitaa olla turha toivo muuten kuin vinttariporukoissa..
Sitten lisää kevätalven muotia:


Ompelin Vampille tänään tälläisen tuplafleece-paidan. Tälläinen käy alkuvuoden laskujen keventämään budjettiinkin, kangas on honkkarista tarjouksesta ostettu torkkupeitto 3,90€ josta saa ainakin kaksi paitaa. Kutistuspesin fleecen kuudesssakympissä eilen ja tänään siis aloitin päivän ompelukerholaisena. Reeniähän tuohon vielä tarvitaan että ompelukset olisivat siistinpiä mutta ihan käyttökelpoinen vaate kuitenkin! Plus sain aseteltua hiutaleet suht symmetrisesti mikä on aika olennaista meikäläisen mielenterveydelle. Tilkkutyöt eivät ole minun juttuni..


Särkänniemessä oli jääveiston SM-kisat mitä päätimme käydä Jennin kanssa katsastamassa. Jää ei ollut oikein hyvin pokkarikameralla kuvattava materiaali. 


Palkintojenjakokoroke houkutteli ihan omien palkintojen jakoon ;).


Poikkesin hakemassa Sara Hildenin taidemuseosta pari korttia, niitä ei koskaan tahdo löytää kauniita kun olisi tarve. Jenni odotti puikkonokkien kanssa pihalla. 

Lopusta kankaasta tuli sitten Samballe 1-kerroksinen "välikelin paita" kun säät sen kun lämpenevät ja kissoille pieni "viltti" pesään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti