sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Manse Special Finaalit

Kävimme tänään Maikin ja Paulan kera ensin Kaupissa koiria ulkoiluttamassa ja sen jälkeen Greyhound Racing Liiton järjestämissä vinttikoirakisoissa. Pokkarisankarin kamera ei todellakana pysynyt koirien vauhdissa mutta muutama räpsy tuli kuitenkin otettua. Uljaan näköistä ja varsinkin 30 kiloista greyhoundien viilettäessä ohi oikein tanner tömisee tassujen alla. Tuttuja oli paikalla mm Pirkko, Eva ja Ari :).
Whipukoita palkintopalleilla.


Makean näköinen whippetnarttu!

Whippettejä esitellään ennen kisaa.Hertta ihmettelee greyjä katsomosta. Uskalsimme lähteä parvohuolesta huolimatta kisoihin koska tälläiset pienet koirat on vinttariradalla muutenkin viisainta pitää kunnioittavan matkan päässä kisaavista koirista. Palkisen bordereita morjestimme nenäkkäin, muuten pysyimme erossa vieraista koirista. 


Vieherätti ja ohiviilettävät koirat kyllä kiinnostivat, Hertta onneksi osaa olla hiljaa ja sen verran nätisti että sitä otan mielelläni mukaan näin "julkisille paikoille". Kaupissa oli kaatunut jonkun verran puita, tässä on iso kuusi kyljellään.                                               Mustikanpoimintaa. Nyt on rauhallisia ja väsyneitä pikkukoiria!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti