perjantai 20. toukokuuta 2011

Hertta Kaupissa ja muuta mukavaa

Keskiviikkoinen citylenkkimme vei tällä kertaa kuntokolmosen kautta Kaupin vinttikoiraradalle kisoja seuraamaan. Uni-italiaanon omistajia tuli nähtyä samalla ja Eva ja Ari olivat paikalla, Eva nappasikin pari tilannekuvaa Hertasta:

Hertta katsoo juoksevia koiria.


"Kyllä viehe mullekin kelpaisi!"


Tiistainakin olimme poikkeuksellisesti citylenkillä 1705-tapahtumien merkeissä, kyseessä on kansainvälinene homofobian vastainen päivä. Menimme ystäväni ja Hertan kanssa tunniksi hengailemaan Keskustorille setan järjestämään Tampereen homo- ja transrauhanjulistuksen porukan seuraan. Tsempitys täältä vaan kaikille  jotka joutuvat vielä normaaleja ihmisarvoiseen elämään kuuluvia oikeuksiaan jotenkin perustelemaan. Rauhallista ja turvallista yhteiseloa varapormestarin lukemassa julistuksessa hienosti painotettiinkin.

Sateisen sään takia Hertalla oli päällään iloisen värikkäät neonkeltaiset huomioliivit ja posiviitinen fiilis tarttui siihenkin :) ja onhan meidän aktivistikoira toki ollut mukana ympäristöön liittyvässä mielenilmauksessa aiemminkin. Hertasta SETAn tapahtumat ovat näköjään parasta ikinä kun se sai kaveriltani tikkarinjämät. Kotona kun ei karkkia saa syödäkseen. Hyviä tikkareita olivatkin, Seppo sai tuliaisiksi mustavalkoisen version. Eriväristen mietelauseta kantavien ilmapallojen vapauttaminen viideltä näytti oikein kivalta.


Ettei ihan citylenkkeilyksi mene, tänään ollaan käyty ihailemassa ketunleipiä metsässä, kukkivia tuomia lenkkipolun reunalla ja Arboretumissa kukkivia kirsikkapuita ja koristeomenapuita. Harmillista ettei sattunut kameraa mukaan, puhelin ei aja ihan samaa asiaa.. Terra on nautiskellut ulkoilusta ja huiskaleikistä pihatarhassa. Ritua pitäisi varmaan seuraavaksi juoksuttaa laserpointerin perässä.

Sellainenkin ihme löytyi tänään lähimarketista kuin luomulohi. Mieheni oli pakko kysyä mitä tuo kalassa tarkottaa ja sitähän se meinaa että kala ei ole viljelty. Eli periaatteessa kaikki onkikalat on luomua :) no, kokeillaan nyt tuotakin viikonlopun kunniaksi luomusitruunalla maustaen ja grillissä kypsentäen huomenna, luomurósetakin on hankittuna. Leppoisa viikonloppu tulossa :)


1 kommentti:

  1. Kommentti tähän luomulohiasiaan:
    Luomu on kasvatettua lohta; ilman lisäaineita ja värejä, ruokittu kalateollisuuden luonnonkala "ylijäämällä" joka muuten päätyisi kaatopaikalle, ei GMO, rasva(ton) kuin luonnonlohi (henkilökohtainen maistamiskokemus), isommat kasvatusaltaat jne.

    Katso lisää http://www.facebook.com/#!/pages/Hyv%C3%A4n-Kalan-L%C3%A4hettil%C3%A4s/163786977013593

    VastaaPoista