sunnuntai 12. joulukuuta 2010

pakkassunnuntai

Meillä on mennyt kohtuullisen mukavasti kissojen kanssa. Terra ja Ritu ovat kohtalaisissa väleissä ja voivat ohittaa toisensa noin puolen metrin päästä sähisemättä. Hippu ja Ritu hakeutuvat eri huoneisiin joten niittenkin välinen sähinä on ollut vain hetkellistä. Eilen ne tosin rasivat toisiltaan pari tuppoa karvaa irti kun Ritu olisi halunnut ylos kiipeilypuuhun jossa oli jo nukkuja valmiina. Pidän elikot erillään kun en ole kotona/hereillä, muutoin ovat olleet ihan vapaasti yhdessä. Koiraa Ritu ihmettelee mutta ei välitä siitä sen kummemmin ellei Hertta ala ihan tasajalkaa hyppimään esimerkiksi pöydän vieressä jonka päällä kissa seisoo. Asunnossa seikkailuintoa koira keskikerroksessa tuntuu kuitenkin hillitsevän joten Hippu saa rauhassa hallita yläkertaa.

Muutama kuva tältä aamulta Ritun puuhista.


Vasemmasta kyljesetä kuultaa vielä läpi karkureissun aikana hankittu iso arpi.


Sinisilmäisen kissan kuvaaminen on aina yhtä vaikeaa, silmistä tahtoo tulla salamalla punaiset.Sitten pakkaslenkkiin. Ulkona on -16 joten Hertta sai villakerraston takin alle ja lähdimme lenkille testimielellä, jos on liian kylmä jaloille niin koira kainaloon ja kotiinpäin.


Härmälän saarta kiersi tämänpäiväisiä jalanjälkiä joten uskaltauduin jäälle. Vesi saaren ympärillä on matalaa. 
Hertta ei suostu liikkumaan mihinkään jos huppu on vedettynä silmille mutta puoliksi pään päälle vedettynä se kelpaa ja lämmittänee kuitenkin niskaa ja korvia. Tehtaan piippujen savu näytti aika hienolta. 


Yleensä tulee tähyiltyä tämän kallion päältä järvelle, tällä kertaa toisin päin. Muita koiranulkoiluttajia ei tullut jäällä vastaan mutta pyöräilijä(!) ja kaksi pilkkijää kylläkin. Tälläinen aluskerrasto tällä kertaa.


Ihan mukavaa että kissojen vahtiminen estää minulta tänään kaupoissa juoksemisen, jotain lahjantynkää pitäisi kyllä vielä koittaa löytää kummipojalle jne. Josko sen verran saisin joulua valmisteltua että hakisin kioskilta postimerkkejä kortteihin.. Tänään olisi kyllä kovasti kaikkie myyjäisiä, joulutoria ja modus market Finlaysonilla TR1-museotilassa mutta pahus vaan että tili tulee vasta ensi viikolla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti