lauantai 18. joulukuuta 2010

Joulukukkia

Ulkona on niin kylmä että Hertta kävi tänään naapurissa kylässä leikkimässä Maikki-koiran kanssa sisällä, kivaa oli. Seppo puolestaan toi minulle eilen kauniin kukan jota Ritukin on tänään tutkaillut.

Näitten kuvien mukana haluaisin lähettää lämpimän joulutervehdyksen kaikille kissaystäville ja kasvattamieni kissojen omistajille! Terrakin halusi poseerata ja lähettää terkkuja pentujensa omistajille. Aivan ihanaa jos kaikki pentusuunnitelmat onnistuvat mitä nyt on tekeillä, se tietäisi Terran kolmelle eri jälkeläiselle pentueen Suomessa ja Ruotsissa ensi vuonna. Terrasta on tulossa siis varsin "merkittävä mummu" kun Roma-pojalla on jo kaksi kaunista pentuetta Suomessa ja Rex-pojalla myös jälkikasvua Ruotsissa jossa poitsu asustelee. 


Tamperelainen vaatekauppa Nitrobabe on muuten joulukuun ajan mukana auttamassa Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistystä keräämällä löytökissoille ruokaa. Ideana on että kauppaan saa viedä paikallisille löytökissoille ruokaa ja lisäksi ilokseen saa 10% alennusta liikeen tuotteista. Eli prosentteja purkista kun erityisesti purkkiruokaa toivotaan :) hieno juttu! Ulos oman onnensa nojaan jätetyt kissat ovat todella kovilla näillä pakkasilla. 

1 kommentti:

  1. Onko tuo valkoinen amaryllis myrkytön? Itsekin haaveilen jostain "joulukukasta"...

    VastaaPoista