tiistai 28. syyskuuta 2010

Syysmuotia

Koska aamu oli tosi viileä ja kotiintullessakin puhalsi tuuli, päätin että Hertta pääsee testaamaan eilen valmiiksi saamaani villapaitaa tänään. Pentukurssi-ilta joten paikallaan seisoskeluakin oli luvassa. Tässä pikaräpsyt:
Analyysi kertakäytön jälkeen: Pinskufoorumilta ostetun paidan kaava on toimiva, ei haittaa koiraa liikkeessä. Tein tästä yhden "makkaran" pidemmän kuin punamustasta ajatuksenani että lämmittäisi vaikka koira kasvaa. Hartiaseutuun saa tehdä hieman lisää väljyyttä ja kauluksesta pidemmän jos värkkäilsen toistakin väriä, juuri kasvunvaran takia. Seitsemän veljeksen lanka vähän kutitteli ilmeisesti Hertan vähäkarvaisimpia masun kohtia kun oltiin paikallaan, muuten moinen unohtui. Seuraaminen meni yllättävän hyvin koirakoulussa.Poikkesimme paluumatkalla koirapuistoon jossa Hertta pääsi riemukseen pitkästä aikaa juoksemaan Uni-italiaanon kanssa. Hauska yhteensattuma kävi siinä rupatellessamme ilmi, koirapuistotuttujen kanssa on näköjään yhteisia ystäviä ihan muista kuvioista.  


Tässä vielä sunnuntainen kuva luontoretkeltämme. Syksy on niin kaunis että pitäisi malttaa nauttia siitä eikä vaan varautua koko ajan talveen. Antaa vuodenaikojen vaihtua ajallaan, mitä niitä hoputtamaan. Eipä muuta kuin kuuntelemaan rauhassa Dave Lindholmia, "voi kun riittäisi pieni taivas" ja "kissaa ei lainata, kissa kyläilee" on tän illan aforismit.

2 kommenttia:

  1. Hieno tuli Hertan villiksestä!
    Ja aikas upean luontokuvan olet saanut näpsästyä. Kun olis vielä jokin kala tuolla pinnan alla mulkoilemassa. :)

    VastaaPoista
  2. Kovin ovat onnenkantamoisia nuo meikäläisen valokuvat :) kiitosta vaan! Sellainen värikäs japanilainan karppi olisi varmaan ainoa joka tuolta suovedestä erottuisi..

    VastaaPoista