maanantai 1. huhtikuuta 2013

Talviloman kuvasaalis

Talvilomailuni meni oikein rennoissa, liikaa ennalta ohjelmoimattomissa merkeissä. Seppo oli tiiviisti työn parissa, kolme päivää työmatkallakin. Joten ehdin alkuviikolla käydä mm hoitamassa Maukka-rexiä keskustassa. Mutta pääsiäisenä ollaan ehditty vähän lomailla yhdessäkin.


Flora-Maurista on Ihan Tyhmää olla pari päivää omin nokkineen!Terra tarkkana!


Putsailin pitkästä aikaa kahvinkeittimemme espressopuolen kuntoon. Pressoa lähinnä tullut keiteltyä (miten kätevää kerran olen ollut yksin kotona, keittää kuppi kerrallaan!) mutta tänään meni viimeisen lomapäivän kunniaksi 3 mukia capuccinoa. Lämmikettä ulkoilun päälle!Samba ja Jaakon tytöt alkuviikosta. Vamppi on ollut lenkkeilykiellossa tiistaista asti koska varpaanväliin ilmaantui verta tihkuva patti. 

Kivaa on kerta juoksukavereita piisaa!


Niin siinä sitten kävi että eläinlääkärireissu tuosta pienestä patista koitui ja Vamppi korkkasi eläinlääkärikuluvakuutuksensa käytön alkuun tänä vuonna. Tulehtuneen syylän poisto 339€, kyllä sillä jo alkuun pääsee. Tästä ei toivottavasti kuitenkaan lisämuisteltavaa tule, varpaanvälin pari tikkiä ovat lähteneet parantumaan hyvin.


^ Onko näillä vähän sama ilme vai mitä?Trattipää pääsi matkustamaan heti leikkausta seuranneenä päivänä. Pitkänäperjantaina oli luvassa tätini 60-vuotisjuhlat Lounais-Hämeessä.


Miehet lähtökuopissa. Syntymäpäivät olivat pienessä ja viihtyisässä Ravintola Köökissä Forssassa. Oli mukavaa nähdä vaihteeksi isäni puolen sukulaisia.
Seppo korjaa koirien porttia. Uusi uljas korkea portti on kuulemma luvassa keväämmällä kun ulkona on mukavampaa askarrella.


Koirat ovat harrastaneet kotipihalla mm makkaranpalojen etsintää että aika kuluisi muussa touhussa kuin juoksemisessa ja lelun repimisessä.


Lauantaina nautimme vähän kreikkalaishenkistä iltapalaa hyvän cavan kanssa. 


Koneellakin on vissiin tullut istuttua ihan tarpeeksi, onneksi olen ehtinyt myös lukea.Oikein rentouttava loma ja aurinkoakin olen jo nähnyt sen verran että pitää panostaa ihonsa suojaamiseen, pientä punoitusta havaittavissa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti